MENIU CAUTĂ
17 Dec. 2015 15:30

Mihai Costea, prins la pariuri! ^După dezvăluirile Libertatea&SportNews, „Nilă” a fost dat afară de la Voluntari! Cum a reacționat atacantul / VIDEO

Distribuie

[gallery ids="290336,290335,290334,290333,290332,290331,290330"]

ACTUALIZARE, joi, 15:30 / Conducerea clubului FC Voluntari i-a reziliat, joi, contractul lui Mihai Costea. Atacantul a fost convocat de șefii grupării ilfovene într-o ședință specială, în care ”Nilă” a acceptat fără echivoc decizia. 

Jucătorul ar fi recunoscut, potrivit ProSport, că merge în casele de pariuri, dar ar fi motivat că nu mizează pe meciuri de fotbal, ci la loto Polonia!

ACTUALIZARE / Conducerea clubului FC Voluntari a dezmințit informația despre o eventuală plecare a antrenorului Gheorghe Mulțescu, printr-un comunicat postat pe site-ul oficial.

”Domnul Gigi Mulțescu este și va rămâne antrenor la FC Voluntari. Nu s-a pus niciodată problema unei demiteri și nici domnia sa nu și-a manifestat vreo clipă intenția de a pleca. Ne bazăm în continuare pe serviciile dânsului, are toată susținerea noastră și împreună gândim proiecte de viitor” – Florentin Dumitru (președinte executiv)

”Este aberant să vorbim despre demiterea unui antrenor, în contextul în care echipa condusă de dânsul a obținut prima victorie din istoria sa într-o deplasare pe scena Ligii I. Tot conduși de Mulțescu am câștigat și primul nostru meci acasă în Liga I și nu am fost învinși în ultimile trei deplasări consecutive. Chiar și atunci când am pierdut echipa s-a exprimat coerent în joc, dar alți <> și-au vârât cozile și ne-au confiscat punctele” – Lucian Ionescu (director de imagine).

Dezvăluirile din Libertatea & SportNews i-au fost fatale fotbalistului Mihai Costea.

Consiliul de Administraţie al clubului FC Voluntari a decis, miercuri, să-i rezilieze contractul atacantului de 27 de ani. Motivul? Jucătorul a fost prins la o casă de pariuri sportive, lucru dezvăluit în EXCLUSIVITATE de Libertatea şi SportNews.

Oricum atacantul era pe făraş, tehnicianul Gigi Mulţescu dorind să renunţe la Mihai Costea în iarnă, din cauza randamentului slab al fotbalistului.

Mihai Costea venise la FC Voluntari în vară ca o soluţie pentru postul de atacant, dar, prin prestaţiile sale, a dezamăgit. „Nilă” n-a îmbrăcat tricoul echipei ilfovene decât de şapte ori, timp în care n-a marcat nici un gol. A primit, în schimb, trei cartonaşe galbene.

Scandalul i-a fost fatal și antrenorului Gigi Mulțescu, înlocuit cu Daniel Oprița.

Citește mai multe despre Mihai Costea, AS Roma, decizie, Fiorentina, pariuri și voluntari pe Libertatea.

Comentarii