De Andrei Crăițoiu,

Fostul director sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a fost invitat la cea de-a doua ediție a emisiunii “Prietenii lui Ovidiu”, transmisă pe gsp.ro, în fiecare miercuri de la ora 20.00.

Vezi AICI emisiunea.

A fost un dialog de aproape o oră cu toate cărțile pe față între Ovidiu Ioanițoaia și Mihai Stoica! O discuție fără ocolișuri, cu dezvăluiri în exclusivitate.

“Eu am stat 20 de ani înainte de a ajunge acolo pe somnifere. Dormeam două, trei ore pe noapte și aveam nevoie de un reset. Acolo m-am resetat. Întrebați-l pe Gică Popescu ce tonus am avut din prima zi. Am stat împreună în toată perioada lui, eu am stat mai mult. Am avut un alt deținut care vorbea cu apropiații și le zicea: «Eu n-am văzut așa ceva în viața mea! Ăsta confundă Rahova cu Disneyland». Nu îmi impuneam asta, dar se încheiase un capitol!”, a declarat Stoica despre perioada pe care a petrecut-o la închisoare.

„Am avut condiții ca toți ceilalți”

Mihai Stoica, în studioul GSP

În ultima perioadă s-a tot vorbit despre condițiile preferențiale pe care lotul din fotbal le avea, dar Stoica a negat cu vehemență:

“N-ai cum să ai condiții de lux. Poți să stai în curățenie, dacă ești un om căruia îi place curățenia și-ți faci în fiecare zi. N-aveam femeie de serviciu în pușcărie. Am avut condiții ca toți ceilalți. Nu există condiții de lux în pușcăriile de pe raza Capitalei. Camera pe care am împărțit-o cu Popescu la Jilava avea lățimea de un metru și 36 de centimetri! Din care 80 era lățimea patului. Nu puteam trece unul pe lângă altul. Și unul dintre noi se urca în patul suprapus!”.

Gheorghe Dincă este mândru că este anchetat în paralel și de FBI. „Popicu” a învățat procedurile judiciare în celulă
Recomandări

Gheorghe Dincă este mândru că este anchetat în paralel și de FBI. „Popicu” a învățat procedurile judiciare în celulă

„Ploua în sala de sport”

În perioada pe care a petrecut-o cu Gică Popescu în celulă, Stoica dormea sus tot timpul. Motivul? “De când eram mic mi-am dorit. Așa că atenție mare ce-ți dorești! Ha, ha, ha! Eram singur la părinți și aveam prieteni cu frați, care dormeau în paturi supraetajate, îmi doream să dorm și eu în patul de sus. Mi s-a împlinit visul. Și mi s-a mai împlinit un vis, pentru că aveam o viață tumultuoasă și îmi doream monotonie! Am fost monitor sportiv la Jilava și sala noastră de sport avea cam 15 metri pătrați, unde intrau mulți deținuți și lucrau. Iar mirosul nu era ceea ce ne-am fi dorit noi. Și mai și ploua în ea! Doar când ploua afară, când era soare, nu ploua…”, a mai declarat fostul oficial stelist.

O hackeriță pe jumătate româncă face furori în SUA: 'Pot să șterg toate voturile lui Donald Trump'
Recomandări

O hackeriță pe jumătate româncă face furori în SUA: 'Pot să șterg toate voturile lui Donald Trump'

„Asta sunt gesturile pe care le regret!”

În 2015, MM Stoica a lovit un suporter al Stelei

De-a lungul anilor petrecuți la FCSB, MM Stoica a cucerit 4 titluri cu roș-albaștrii, dar a fost și în centrul mai multor scandaluri. Unul dintre cele mai şocante gesturi ale managerului a fost când a coborât din loja stadionului din Ghencea pentru a lovi cu pumnul un suporter al Stelei de la tribuna I. Se întâmpla în primăvara lui 2005, în timpul meciului Steaua – CFR Cluj 1-0.

“Mă înjura unul rău de tot. Îl înjura și pe Dică. Apoi pe Zenga. La pauză am coborât și l-am rugat frumos să nu mai înjure. Mi-a zis «Poate-ți iau și ție morții». Și după pauză m-a luat! M-am dus și am făcut o tâmpenie mare. Dacă era o chestie premeditată, trimiteam și eu pe cineva să-l scoată și-l frăgezeam. Dar am făcut o prostie mare, am acționat sub impulsul nervilor și am greșit”, a dezvăluit MM la emisiunea transmisă pe gsp.ro.

Iar cel de-al doilea gest pe care-l regretă, atunci când a agresat o echipă a Pro TV înaintea meciului pe care Steaua urma să-l joace în preliminariile UCL la Skopje, cu Vardar, în iulie 2013.

Afacerea lui Mutu care a intrat în faliment: "Am pierdut 3 milioane de euro"
GSP.RO

Afacerea lui Mutu care a intrat în faliment: "Am pierdut 3 milioane de euro"

Horoscop 24 octombrie 2019. Peștii visează cu ochii deschiși la plăceri interzise
HOROSCOP

Horoscop 24 octombrie 2019. Peștii visează cu ochii deschiși la plăceri interzise