MENIU CAUTĂ
05 Dec. 2018 14:39

Mircea Zamfir și Daniel Chiriță, de la ”Ultimul trib”, organizează un eveniment caritabil la sala Giulești. Fotbal și gimnastică aerobică!

Distribuie

Mircea Zamfir și Daniel Chiriță, de la ”Ultimul trib”, organizează un eveniment caritabil la sala Giulești. Acțiunea celor doi  participanți la show-ul Antenei are loc azi ,de  14.30.

Evenimentul va debuta cu un duet realizat de instructorul de aerobic Mircea Zamfir și fde campioana mondială la gimnastica aerobică Bianca Becze.

Apoi, spectatorii vor urmări un meci de futsal, două reprize a câte 20 de minute, între națională artistilor, campiona mondială en-titre (Aurelian Temișan, Adrian Enache, Sorin Brotnei, Kamara și multi alți artiști, antrenorul lor fiind fostul fotbalist Daniel Chiriță) si echipa OLD BOYS Rapid.

Meciurile dintre cele două echipe au devenit tradiționale, Rapid Old Boys și Naționala Artiștilor întâlnindu-se în mai multe rânduri, atât în Giulești, cât și cu prilejul unor turnee desfășurate la Craiova, Galați, sau Ploiești.

„Astfel de partide constituie doar un prilej de bucurie, de revedere și de aduceri aminte. Este fascinant să vezi evoluând laolaltă jucători pentru care tricoul vișiniu a reprezentat un crez. În plus, artiștii chiar știu să facă show. Dar cel mai important este că foarte mulți copii vor avea motive să zâmbească acum, în prag de Sfântul Nicolae”, a precizat Lucian Ionescu, cel care se ocupă de destinele Asociației Rapid Old Boys.

Rapid Old Boys se va prezenta cu o garnitură în care se regăsesc nume de rezonanță din mai multe generații:
Leontin Toader, Niculae Vasile (portari), Adrian Matei, Mugur Bolohan, Ionuț Voicu, Cristian Rontea, Adrian Iencsi, Ion Goanță, Mihai Iosif, Gheorghe Butoiu, Florin Manea, Cristian Bardu, Marius Măldărășanu, Valentin Negru, Nicolae Grigore, Ștefan Grigorie, Iosif Damaschin, Vasile Caciureac, Dumitru Tîrțău.
Antrenori: Marian Rada, Florică Drăghici
Manager: Lucian Ionescu

În total, de pe urma donațiilor și cu ajutorul sponsorilor acțiunii vor fi ajutați 250 de copii. 100 dintre ei provin din orfelinatele Concordia și Viată și lumină, iar 150 fac parte din familii nevoiașe. Juniori de la CS Rapid și FC Rapid București vor primi, de asemenea, cadouri.

Intrarea este liberă.

Citește mai multe despre Daniel Chiriță, Mircea Zamfir și Ultimul trib pe Libertatea.

Comentarii