De Ciprian Iana,

Melodiile îndrăgitului artist au pătruns, de-a lungul timpului, în casele tuturor românilor, fiind extrem de tonice și de tinerești.

”Noi, toți românii, am crescut în case cu muzica lui Mihai Constantinescu. A fost un om minunat și un artist desăvârșit”, a declarat, pentru Libertatea, Petre Cozma.

În semn de omagiu, tatăl regretatului handbalist Marian Cozma a anunțat că sâmbătă, cu ocazia unor meciuri de handbal juniori, se va ține un moment de reculegere în memoria marelui artist dispărut.

”L-am prețuit extrem de mult pe acest om. În semn de omagiu, la meciurile de sâmbătă se va ține câte un moment de reculegere în memoria lui Mihai Constantinescu. Este vorba despre meciurile AMC Dinamo – Fortuna București, la juniori 3 și Dinamo – Școala Sportivă 2 București, la juniori 1”, ne-a precizat Petre Cozma.

Acesta a continuat: ”În plus, Mihai Constantinescu a compus numeroase melodii tinerești, să zic așa pentru copiii de toate vârstele din România. Cine nu știe să fredoneze melodia adresată copiilor ”O lume minunată?””.

El e bărbatul care a spulberat ursul în Harghita. Primele declarații
Recomandări

El e bărbatul care a spulberat ursul în Harghita. Primele declarații

Cele două meciuri de handbal juniori se vor disputa sâmbătă, de la ora 11.00, respectiv de la 12.30, în sala ”Marian Cozma” din București.

Petre Cozma / FOTO: Libertatea

”Am o nepoțică pe care o cheamă Raluca Maria. Aproape de fiecare dată când o văd încep să fredonez versurile melodiei ”Maria” a lui Mihai Constantinescu: ”Maria e fata cu zâmbet de foc, ea îmi poartă totdeauna noroc, pe ea oricând o voi aștepta, Maria e dragostea mea!””, a conchis Petre Cozma.

Melodia ”O lume minunată” a fost compusă de Mihai Constantinescu în 30 de minute! Într-o jumătate de oră am scris-o! Nu mă așteptam să aibă atât de mult succes, deși am scris-o din toată inima”, mărturisea în 2018, pentru Evenimentul Zilei, îndrăgitul cântăreț.

Refrenul melodiei îl cunoaște acum întreaga Românie: ”E-o lume minunată în care veți găsi / Numai copii / O lume cu mult soare și mii de jucării / Pentru copii!”.

Citeşte şi:

Anastasia Lazariuc îl plânge pe Mihai Constantinescu. „Sunt șocată! Încă nu îmi vine să cred”

Mihai Constantinescu a fost înmormântat la Cimitirul Ghencea Militar

Mihai Constantinescu, decorat post-mortem de Klaus Iohannis

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur