Mergi direct la conținut »
DEZVĂLURIE / Adrian Mutu, aproape de o revenire senzațională în Italia!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > DEZVĂLURIE / Adrian Mutu, aproape de o revenire senzațională în Italia!

DEZVĂLURIE / Adrian Mutu, aproape de o revenire senzațională în Italia!

Italienii anunţă că Adrian Mutu, vedeta echipei Petrolul Ploieşti, a fost la un pas să revină la Fiorentina, guparea din străinătate la care s-a simţit cel mai bine. Titlul articolului din prestigioasa publicaţie ”La Gazzetta dello Sport” este ”Fiorentina, Mutu: senzaţionala revenire ar fi putut fi realitate!”.

”În iulie, nu a fost departe o revenire senzaţională: Fiorentina și Adrian au vorbit, existau legăturile pentru un Mutu episodul doi. Montella şi-a exprimat repectul maxim pentru Mutu, iar jucătorul a demonstrat că este în formă.

De un an şi jumătate joacă la Petrolul, în prima divizie din România, iar în această vară a marcat de patru ori: de două ori în campionat şi de două ori în preliminariile din Europa League, cu Viktoria Plzen. Nu este la forma din 2008, dar nu este deloc rău. În martie şi-a dat acordul pentru a juca într-un videoclip al lui Snoop Dogg, dar asta este altă discuţie”, scriu peninsularii.

Toscanii au informaţii că piteşteanul de 35 de ani a negociat direct cu conducerea grupării toscane. ”Mutu era gata să accepte: după experienţa negativă cu Ajaccio, în Franţa, se simte un jucător nou. Apoi, îl apreciază pe Montella, despre care a vorbit frumos, într-un recent interviu.

Afacerea a căzut din pricina pretenţiilor celor de la Petrolul: circa 1.000.000 de euro, în timp ce Fiorentina urmărea o operaţiune cu cost zero. L-ar fi vrut liber de contract. Mutu a spus în 2013: «Îmi lipsesc prietenii din Firenze»”. Astfel, nostalgia rămâne”.

Mutu a jucat la Fiorentina în perioacda 2006-2011, disputând 112 partide şi marcând 54 de goluri. În tricoul viola, românul a reuşit să atingă 100 de goluri marcate în Serie A. La Fiorentina joacă acum un român, fostul stelist Ciprian Tătăruşanu, portar venit liber de contract în Toscana.

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close