Mergi direct la conținut »
Primele reacții după ce fostul mare internațional Gabi Balint a făcut infarct. Belodedici: ”Sper să fie bine”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Primele reacții după ce fostul mare internațional Gabi Balint a făcut infarct. Belodedici: ”Sper să fie bine”

Primele reacții după ce fostul mare internațional Gabi Balint a făcut infarct. Belodedici: ”Sper să fie bine”

Fostul mare internațional Gabi Balint a suferit un infarct și a fost supus unei intervenții chirurgicale la Spitalul Fundeni.

De Ciprian Iana,

Iubita îi e alături

Alături de fostul mare fotbalist, în vârstă de 56 de ani, se află cea care i-a furat inima în urmă cu un an. Luciana Pop, director la o bancă din Bistrița.

Problemele de sănătate ale lui Gabi veneau de la greutate. Încerca să suplinească prin mișcare și mersul cu motocicleta, hobby-ul său.

Însă nimeni nu știa de necazurile cu inima.

”Și Didi Prodan i-a dat mesaj lui Gică Popescu cu câteva minute înainte să-și dea sufletul, săracul”, povestesc oameni din lumea fotbalului.

”Am vorbit acum cinci zile, era ok. Se pregătea să dea o tură cu prietenii cu motocicleta. Nu știu încă nimic de infarct, dar sper să fie bine”

Miodrag Belodedici, fostul coleg de la Luceafărul și de la Steaua.

Joi, în studioul Digi

Balint s-a aflat în studioul Digi Sport joi seară, atunci când a comentat pe marginea meciului CFR Cluj – Lazio Roma 2-1, din prima etapă a fazei grupelor Europa League. Aceasta a fost ultima sa apariție înaintea de acest accident.

Are două fete

Gabi Balint a avut un mariaj cu Cătălina, fost manechin, timp de 10 ani, între 1993 şi 2003. Cei doi foşti soţi au rămas în relaţii strânse, mai ales că împreună o au pe Denisa (19 ani).

Fostul fotbalist a avut o aventură de patru ani și cu Sandra Mocovescu, devenit ulterior soția lui Miodrag Belodedici.

Reacția lui Adrian Năstase după ce a aflat că Iohannis vrea să-i retragă decorația
Recomandări

Reacția lui Adrian Năstase după ce a aflat că Iohannis vrea să-i retragă decorația

Gabi Balint a mai avut o relație și cu Raluca Petrică, o fostă dansatoare care a făcut parte din echipa show-ului „Surprize, surprize, prezentat de Andrea Marin la TVR. Din relaţia celor doi a rezultat o fetiţă, pe nume Roa, însă Raluca Petrică și Gabi Balint au ajuns la despărțire.

A făcut istorie cu Steaua și cu naționala

Gavrilă Pele Balint și-a început cariera la Gloria Bistrita, pentru ca mai apoi să joace pentru echipa Steaua, din 1980 până în 1990. A făcut parte din super-echipa Stelei care a cucerit Cupa Campionilor Europeni în 1986 (a transformat o lovitură de departajare contra Barcelonei) și Supercupa Europei, în 1987.

A bifat 34 de aparitii, marcând 14 goluri. A fost prezent la Mondialul din 1990 cu tricolorii. În 1994 și-a început cariera de antrenor în calitate de secund la naționala Romaniei. Ultima echipa antrenata a fost CS U Craiova, în 2014.

”Când m-am dus la Consiliul Judeţean să-i pun numele copilului, Balint Pele Gavril, omului din faţa mea i-au căzut ochelarii. Îl simpatizam pe Pele şi speram ca fiul meu să ajungă să câştige un mare trofeu

Gavril Balint, tatăl atacantului de la Sevilla ’86

Cine este iubita lui Gabi Balint. Fostul mare fotbalist trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Luciana Pop / GALERIE FOTO

Close
Închide
  Close