MENIU CAUTĂ
22 Aug. 2018 07:59

Primul trofeu pentru Ion Marin după groaznica încercare prin care a trecut

Distribuie

Primul trofeu pentru Ion Marin după groaznica încercare prin care a trecut. ”Săpăligă” a cucerit Supercuka Kuweitului cu Al Qadisiya.

Staff-ul românesc de la Al Qadisiya a trăit sâmbătă bucuria primului trofeu, echipa pregătită de Ion Marin, Eusebio Tudor, Mihai Năbădan şi Mircea Oaidă impunându-se în Supercupa Kuweitului, scor 2-1 în faţa campioanei en-titre Al Kuwait.

Echipă cu staff 100% românesc, Al Qadisiya a debutat cu Ion Marin pe banca tehnică cu un meci în Cupa Ţărilor Arabe, 0-0, în tur, pe terenul celor de la Zamalek, în Egipt, apoi a câştigat primul trofeu, Supercupa, scor 2-1, într-un meci programat sâmbătă seara, golurile echipei antrenate de români fiind marcate de internaţionalul camerunez Roland Wanja.

Pentru Ion Marin (63 de ani) este primul trofeu după dificila încercare prin care antrenorul care câştiga Cupa, cu Petrolul, în 1995, a trecut, anume o operaţie de cancer la colon. 'Săpăligă' câştigase, deja, în Kuweit, alte două trofee, în 2012 şi 2013, exact cu învinsa de acum, Al Kuwait, iar acum bifează şi o Supercupă, cu Qadisyia!

Ion Marin, la Al-Qadisiya, în Kuweit. 'Săpăligă' a trecut cu bine peste operație de cancer la colon

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Uranissima. Previziuni Săgetător pentru săptămâna 18-24 februarie 2019
Comentarii