Adrian Cristea (34 de ani) este prototipul fotbalistului român „născut talent și mort speranță”. Ieșeanul nu și-a probat niciodată imensul talent, dar acum a ajuns un personaj foarte critic.

„Prințul” Cristea a râs de „perlele” lui Gigi Becali: „Man și Tănase n-au forță”

Adrian Cristea a râs de Dennis Man și de Florin Tănase, jucătorii pe care Gigi Becali se laudă că-i va vinde cu zeci de milioane de euro.

„Dennis Man și Florin Tănase n-au forță deloc. E un defect foarte mare. E o problemă pentru jucători. L-ați văzut și pe Ianis Hagi, nu? E foarte firav! Ar trebui ca ei să lucreze mai mult. Am fost și eu în străinătate, dar la mine nu au fost astfel de probleme”, a mai spus Cristea. 

Cristea nu i-a iertat nici pe prietenii Mutu și Contra, văzuți principalii vinovați pentru haosul de la Dinamo, care se chinuie să prindă un loc în play-off.

„S-au luat niște decizii greșite. Cosmin Contra și Mutu au adus niște jucători care nu au ajutat deloc echipa. Am fost surprins că în vară i-au lăsat să plece pe Dan Nistor și Antun Palici. Au adus niște jucători pe care Contra și Mutu îi știau dinainte, dar ei n-au mai fost ce erau. 

Jocul lui Dinamo scârțâie, nu-ți dă acea siguranță care să te sperie. Jucătorii trebuie să dea totul pentru a intra în play-off, dar de la a vrea până la a putea e cale lungă”, a declarat Cristea la TV Digi Sport.

CITEȘTE ȘI: 

Dosarul ”Rahova” / Tăcerea deținuților bătuți, ”cumpărată” de gardieni cu țigări, cafea și pachete suplimentare

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor