Mergi direct la conținut »
Propunere șocantă: ”Steaua nu mai poate reveni în Ghencea. Le-am zis să facă un cimitir acolo!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Propunere șocantă: ”Steaua nu mai poate reveni în Ghencea. Le-am zis să facă un cimitir acolo!”

Propunere șocantă: ”Steaua nu mai poate reveni în Ghencea. Le-am zis să facă un cimitir acolo!”

Ilie Năstase, cel mai mare jucător de tenis român din toate timpurile și, totodată, unul dintre cei mai mari susținători ai echipei de fotbal Steaua, a luat încă din momentul în care a izbucnit războiul dintre CSA Steaua și FCSB pe tema mărcii, numelui, palmaresului celui mai galonat club din România o poziție clară, împotriva celor de la Ministerul Apărării, chiar dacă e general maior și, nu de puține ori, s-a afișat în uniformă militară.

„Nasty” a avut și azi o propunere șocantă: stadionul din Ghencea, pe care echipa lui Becali nu mai are dreptul să-l folosească, să fie transformat în cimitir!

”Arena Națională e tot în deplasare pentru Steaua. Aparține Primăriei Arena Națională. Dacă terenul ăla e închis, ar trebui să fie închisă și Primăria. Dacă Arenele de la BNR sunt închise, și BNR ar trebui să fie închis. Primăria nu știe să gestioneze stadionul.

E jenant ca după un an după ce a dat numele stadionului cu numele nostru să nu mai putem juca acolo pe Arenele BNR. Steaua nu mai poate reveni pe stadionul din Ghencea. Eu le-am propus să facă un cimitir acolo. Sunt niște jocuri pe care eu nu le înțeleg”, a declarat Ilie Năstase azi, pentru Dolce Sport.

Close
Închide
  Close