MENIU CAUTĂ
07 Feb. 2018 18:37

Radu Petrescu a revenit în arbitraj după operația pe creier! Ce meci a fluierat azi bucureșteanul și câte penalty-uri a acordat

Distribuie

Radu Petrescu revine în arbitraj după operația pe creier! Ce meci va fluiera azi bucureșteanul.

ACTUALIZARE. La capătul unui joc în care Radu Petrescu dictat trei lovituri de pedeapsă, 'lupii' de la Petrolul s-au impus, la Buftea, cu3-2 (2-1), în fața colegei de eșalon trei Unirea Slobozia.

FC Petrolul – Unirea Slobozia 3-2 (2-1)

Marcatori: Apostol (15, autogol), Păun (19), Ciocâlteu (85, pen.)/Răduca (34, pen.), Toma (71, pen.).

Petrolul (repriza întâi): Avram – Antoche, Ichim, Olaru – Saim Tudor, Chindriş, Andor, Velisar – N. Popescu, Arnăutu, Păun.

Petrolul (repriza a doua): Bolboaşă – Prunescu, Frîncu, Ţicu – Catană, Ene, Niţescu, M. Bratu (71 Velisar) – Lambru, Cârjan, Ciocâlteu. Antrenor: Romulus Ciobanu.

Unirea: Negruşa – Gherasim, Apostol, Ghinea, Drăguţ – Adăscăliţei, Ibiran, Răduca, Apetrei – Năstase, Bucă. Au mai jucat: Dumitrescu, Comşa, Ene, Toma, Teodorescu, Lemnaru, Cazan şi R. Stănescu. Antrenor: Costea Enache.

Bucureșteanul Radu Petrescu, unul dintre cei mai cunoscuți arbitri români, a fost operat pe creier vara trecută și n-a mai oficiat la un joc oficial din iulie 2017.

Radu Petrescu nu a primit nici o delegare de când în campionatul actual, iar pe plan extern a avut o singură apariție, pe 12 iulie: Dundalk – Rosenborg 1-1, în prima manșă a turului doi preliminar din Champions League.

După partida din Irlanda, Petrescu a resimțit dureri acute în zona din spate a capului și într-a cefei. A urmat un examen RMN, cu depistarea unor probleme și recomandarea imediată a unei intervenții chirurgicale peste hotare. A revenit în țară și a început un program dificil de recuperare. 

Radu Petrescu revine în arbitraj după operația pe creier! Fluieră după 'lupi'

Radu Petrescu s-a recuperat total, a dat și testele fizice obligatorii, pe care le-a trecut cu brio, iar de azi va fluiera din nou. Radu Petrescu va conduce brigada care va arbitra azi meciul amical Petrolul – Unirea Slobozia, care se va disputa la Buftea, de la ora 12.00.

Radu Petrescu revine în arbitraj după operația pe creier. Cine este cavalerul bucureștean

– arbitru din 2002
– în L1 din 2007
– se află pe lista FIFA din 2012
– a strâns 152 meciuri în prima divizie: debut pe 10 august 2007 (Mioveni – Vaslui 0-2), ultima prezență pe 28 mai 2017 (Pandurii – Gaz Metan 0-0)
– de profesie jurist
– meciuri importante pe plan internațional: Germania – San Marino (7-0, prel. CM 2018), Salzburg – Schalke (2-0, grupe EL 2016), Portugalia – Franța (1-3, semifinală CE 2016 U19), Slovacia – Irlanda Nord (0-0, amical), Franța – Coasta de Fildeș (0-0, amical)

CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV/Soarta teribilă a solistei Gigi Marga, o legendă a muzicii românești. Autoritățile au internat-o într-un azil din New York

Loading...
Comentarii