Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Rashed Belhasa, copilul putred de bogat, prieten al marilor sportivi, are o grădină zoologică în Dubai. Zoo pentru vedete

Rashed Belhasa, copilul putred de bogat, prieten al marilor sportivi, are o grădină zoologică în Dubai. Zoo pentru vedete

Rashed Belhasa are 17 ani și este un magnet pentru vedetele lumii. Grădina zoologică a fiului unui șeic din Emirate cu o avere de 5 miliarde de euro cuprinde peste 500 de animale exotice. Pe unele le-a botezat Ronaldo, Jackie Chan, Mayweather, Rihanna, Paris Hilton, Mariah Carey.

Aproape orice vedetă ce ajunge în Dubai nu poate rata o vizită acasă la unul din cei mai bogați adolescenți din lume. A devenit loc de pelerinaj pentru marii sportivi ai lumii, dar și pentru actori și alte celebrități din showbiz. Nimeni nu rezistă tentației de a intra în grădina zoologică în care sunt reunite peste 500 de exemplare exotice. Proprietarul Rashed Belhasa, autointitulat Money Kicks, are numai 17 ani, dar se laudă cu prieteniile legate cu Paul Pogba, Luka Modrici, Lionel Messi, Anthony Joshua și alte staruri care s-au jucat, s-au pozat și au hrănit animalele jucăușe.

Are 1,5 milioane de fani

Puștiul e fiul unui miliardar din Emiratele Arabe Unite, Saif Ahmed Belhasa, prosper afacerist în construcții, cu o avere de aproape cinci miliarde de euro. Și are peste 1,5 milioane de fani pe Instagram, unde postează frecvent poze cu mașinile de lux primite cadou și instantanee cu lei, tigri, pantere, leoparzi, jaguari, maimuțe, girafe și chiar urși din parcul său zoologic incredibil. Iar pe unele dintre acestea le-a botezat Ronaldo, Jackie Chan, Mayweather, Rihanna, Paris Hilton și Mariah Carey! Sau cu nume de personaje din seriale sau din showuri de televiziune.

„Uneori mai refuz vedete”

Rashed, a căruia casă a fost inclusă de Channel 4 pe lista celor mai urâte din lume, a anunțat că grădina sa zoo nu este publică și că animalele sunt foarte bine hrănite și îngrijite, și nici nu face vreun profit de pe urma lor. „Toți care ne calcă pragul casei vor să petreacă timp în ferma familiei mele și să vadă tigrii. Am fost în Kenya și am văzut mulți lei murind de foame. Uneori trebuie să refuz unele celebrități pentru că n-am timp ori sunt obosit”, a povestit „Money Kicks”.

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”
Recomandări

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”

Are colecție de adidași de un milion de euro!

Într-una din camerele vastei sale reședințe, Rashed a strâns o grămadă de perechi de adidași, o formidabilă colecție evaluată la un milion de euro (foto). Ediții limitate Yeezys, Bapes sau Air Jordans, păstrați în cutii securizate și foarte bine conservate. „Tot ceea ce câștig din linia mea de modă și din canalul propriu de Youtube investesc în achiziționarea de sneakerși. Nu arunc cu banii pe fereastră, este o afacere”, a explicat fenomenalul puști putred de bogat din Dubai. Care a primit cadou în 2017 la penultima aniversare un Ferrari F12 Berlinetta de 230.000 de euro.

Close
Închide
  Close