MENIU CAUTĂ
12 Feb. 2018 09:16

Răzvan Burleanu s-a accidentat! Cum s-a întâmplat pentru șeful FRF

Distribuie

Răzvan Burleanu s-a accidentat! Cum s-a întâmplat pentru șeful FRF. Și-a scrântit glezna exact în ziua în care Ionuţ Lupescu şi-a anunţat oficial, candidatura la preşedenţia FRF.

După o lungă perioadă în care a ezitat, Ionuț Lupescu s-a decis şi se va bate cu Răzvan Burleanu, la alegerile de pe 18 aprilie.

'Da, confirm că voi candida. Intru în această luptă ca urmare a discuţiilor, telefoanelor şi mesajelor primite. Am vorbit cu oamenii din fotbalul românesc despre situaţia în care ne aflăm. E o decizie luată cu inima şi nu cu capul. În viaţă mi-au plăcut provocările, iar asta e o provocare importantă.

Nu am nicio garanţie că voi câştiga. Mie îmi era foarte bine unde eram, dar uneori trebuie să ieşi din zona de confort. Cred că sunt suficient de matur şi în putere încât să încerc să schimb ceva în fotbalul românesc', a spus Lupescu.

Aflat la Cheile Grădiştei cu toată conducerea FRF, Răzvan Burleanu parcă a anticipat candidatura lui Lupescu, iar sîmbătă, şeful FRF a călcat strîmb! Burleanu s-a băgat sâmbătă la o miuţă, în sala de sport a complexului de la Cheile Grădiştei, iar la un moment dat acesta a călcat pe minge şi a căzut, stârnind panică în rîndul celor prezenţi, care au sărit să-i acorde şefului primul ajutor.

Se pare că Burleanu s-a ales cu o luxaţie uşoară. 'Mai greu cu mingea, au comentat, amuzaţi, cei prezenţi pentru monitorulexpres.ro.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Cum se circulă în Norvegia
Loading...
Comentarii