Mergi direct la conținut »
Reacții după Dinamo - FC Botoșani 1-0. Cosmin Contra: “Nu mă așteptam să fie atât de greu”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Reacții după Dinamo – FC Botoșani 1-0. Cosmin Contra: “Nu mă așteptam să fie atât de greu”

Sergiu Hanca, autorul golului datorită căruia Dinamo a învins FC Botoșani la debutul lui Cosmin Contra pe banca tehnică, este de părere că “cheia” meciului a fost schimbarea sistemului la pauză: din 4-2-3-1, în 4-3-3.

“A fost un meci dificil, pentru că adversarii au făcut un pressing avansat. La pauză am schimbat sistemul, am jucat 4-3-3 și totul a fost mai bine. Sunt trei puncte vitale pentru noi. Mai avem două finale, sper să le câștigăm pe amândouă și să ne calificăm în play-off”, a declarat Sergiu Hanca, autorul singurului gol al meciului, la Digi Sport.

Cosmin Contra a lăudat-o pe FC Botoșani

Cosmin Contra, la Digi Sport: “Nu mă așteptam să fie atât de greu. Am întâlnit o echipă foarte bine organizată. Noi am făcut multe greșeli în prima repriză. La pauză am făcut ce fac eu de obicei. I-am liniștit și am schimbat sistemul, din 4-2-3-1 în 4-3-3. Ne așteaptă Craiova, care sunt convins că nu ne va ierta, dacă vom face la fel de multe greșeli”.

Grozavu regretă ocaziile irosite de Buș

Adrian Mutu, managerul general al lui Dinamo, la Digi Sport: “A fost un meci foarte greu. Mai avem două finale, la Craiova va fi și mai greu. Mă bucur că s-a văzut o schimbare de atitudine la băieți. Sper să ne calificăm în play-off”.

Leo Grozavu, antrenorul lui FC Botoșani, la Dolce Sport: “Am avut multe ocazii, dar n-am avut calitate. Jucătorul de calitate trebuie să-l plătești mai bine. Băieții au făcut o partidă bună, nu am ce să le reproșez. Ne-am dorit foarte mult să câștigăm, dacă marcam primii cred că pentru Dinamo ar fi fost greu să întoarcă. Buș trebuia să marcheze, a avut câteva ocazii mari. Am construit, am pus presiune… Play-off-ul ar fi fost un bonus extraordinar pentru noi, dar nu e obiectivul stabilit”.

Foto: Adrian Manolache

Close
Închide
  Close