Mergi direct la conținut »
Tenis Libertatea > Sport > Tenis

Reacțiile fanilor după ce Simona Halep s-a retras de la New Haven. Unii o susțin: ”O decizie înțeleaptă”. Alții o critică: ”O fițoasă” | VIDEO

Reacțiile fanilor după ce Simona Halep s-a retras de la New Haven sunt împărțite.

Printre numeroasele comentarii de susținere postate în timpul conferinței de presă susținută de numărul 1 mondial la New Haven s-au strecurat și câteva aprecieri critice la adresa Simonei Halep.

Ion Constantin este supărat pentru că și-a cumpărat bilet scump pentru a o vedea jucând pe Simona.

Majoritatea fanilor înțelege însă starea de oboseală pe care o resimte Simona Halep, după cele 10 meciuri jucate în două săptămâni la Montreal și la Cincinnati.Românca Simona Halep, numărul unu mondial în tenisul profesionist feminin, a declarat că decizia de a nu juca la turneul de al New Haven (Connecticut) a fost una dificil de luat.

”Dimineaţă (luni dimineaţa, n. red.) am decis că e dificil să ies din nou pe teren. Am avut două săptămâni extraordinare. Nici nu mă aşteptam ca aceste săptămâni să fie aşa bune şi îmi doream să joc aici (la New Haven), din acest motiv am cerut şi wild card. Mi-a fost dificil să iau decizia de a nu juca, dar trebuie să mă odihnesc”, a declarat Halep, citată de site-ul turneului.

Halep a precizat că resimte o accidentare la tendonul lui Ahile de la piciorul drept: ”Sunt dezamăgită că trebuie să mă retrag din turneu, dar mă simt obosită şi m-a durut tendonul lui Ahile. Am titlul câştigat aici şi e plăcut să revin de fiecare dată, dar, din nefericire, nu pot juca în acest an”.

Bugetul Sănătății a crescut de patru ori și domnul Lăzărescu continuă să moară, nu de COVID, ci de nepăsare
Recomandări

Bugetul Sănătății a crescut de patru ori și domnul Lăzărescu continuă să moară, nu de COVID, ci de nepăsare

 

Halep a venit la New Haven după două săptămâni foarte intense, în care a câştigat titlul la Montreal şi a pierdut finala turneului de la Cincinnati, duminică, în faţa olandezei Kiki Bertens.

Halep urma să intre direct în optimile de finală, iar retragerea sa face ca elveţianca Belinda Bencic, fost număr 7 mondial, să o înlocuiască pe tablou din postura de lucky loser.

”A fost foarte important titlul din 2013, când am câştigat, deoarece era unul dintre cele mai mari pentru mine în acel moment”, a precizat Halep în legătură cu turneul de a New Haven.

Halep, care a promis că va juca la New Haven în 2019, a precizat că speră să poată reveni pe teren miercuri sau joi: ”Am nevoie să mă odihnesc fizic şi emoţional. Voi vedea de la o zi al alta cum mă simt”.

Cum moare un om plimbat o noapte cu ambulanța, fără să aibă COVID-19. „Urletul te tăia, trecea prin tine”
Recomandări

Cum moare un om plimbat o noapte cu ambulanța, fără să aibă COVID-19. „Urletul te tăia, trecea prin tine”

 

Campioana de la Roland Garros a menţionat că accidentarea de la tendonul lui Ahile este una mai veche şi a forţat-o să rateze şi alte turnee din acest sezon, inclusiv cel de la Eastbourne, ultima etapă a pregătirii pentru Wimbledon.

”O am de ceva timp. Mă deranjează, dar trebuie să trec peste ea”, a mai spus Halep, care speră să fie în cea mai bună stare fizică pentru ultimul turneu de Mare Şlem al anului, US Open, care se va desfăşura între 27 august şi 9 septembrie, la arenele Flushing Meadows din New York.

Simona Halep riscă să ajungă epuizată la US Open. Sfatul lui Darren Cahill: ”Economisește-ți energia”.

De ce s-a despărțit Andrei Pavel de Halep. ”Ne arată caracterul Simonei”.

Turneul de tenis de la New Heaven 2018. Ne-au rămas doar două perechi.


Citește și: Zeci de instituţii încalcă legea. Nu şi-au desemnat purtători de cuvânt sau refuză să le dezvăluie numele

Close
Închide
  Close