Mergi direct la conținut »
Rigobert Song este într-o stare stabilă. A suferit un atac cerebral și a stat în comă, dar acum dă semne de revenire
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Rigobert Song este într-o stare stabilă. A suferit un atac cerebral și a stat în comă, dar acum dă semne de revenire

Rigobert Song este într-o stare stabilă. A suferit un atac cerebral și a stat în comă, dar acum dă semne de revenire

Rigobert Song este într-o stare stabilă. Fostul fundaș al formațiilor FC Liverpool, Galatasaray, Trabzonspor a suferit un atac cerebral și timp de 48 de ore a stat în comă.

De Octavian Cojocaru,

Jucătorul cu cele mai multe apariții în tricoul naționalei „leilor neîmblânziți” a ieșit însă din comă. Directorul spitalului din Younde unde este internat fostul star al naționalei Camerunului, ajuns acum la vârsta de 40 de ani, a anunțat că acesta este într-o stare stabilă. Vizitele au fost interzise, iar când se va considera că acesta poate fi transportat, va fi mutat la un spital din Europa, pentru a fi îngrijit perfect.

Record de selecții

Rigobert Song a jucat la Campionatele Mondiale din 1994, 1998 și 2002 și este jucătorul cu cele mai multe selecții – 103, la națională. La Galatasaray, Rigobert Song l-a avut antrenor pe Gică Hagi și a fost coleg cu Ovidiu Petre. Rigobert Song este unchiul lui Alexandre Song Bilong, fost jucător la Arsenal și la FC Barcelona, ajuns acum la Rubin Kazan.

Close
Închide
  Close