Mergi direct la conținut »
Roman Burki, portarul Borussiei Dortmund, are coșmaruri după exploziile de săptămâna trecută: ”Tresar în somn!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Roman Burki, portarul Borussiei Dortmund, are coșmaruri după exploziile de săptămâna trecută: ”Tresar în somn!”

Roman Burki, portarul Borussiei Dortmund, are coșmaruri după exploziile de săptămâna trecută: ”Tresar în somn!”

Roman Burki, portarul Borussiei Dortmund, are coșmaruri după exploziile de săptămâna trecută: ”Tresar în somn!”. Portarul „galben-negrilor” a declarat că încă are tulburări de somn după atacul care a vizat autocarul formaţiei sale, săptămâna trecută, el precizând că tresare involuntar şi se sperie şi menţionând că nu s-a putut concentra la meciul disputat la o zi după explozii.

De Octavian Cojocaru,

„Încă am probleme cu somnul. Tresar involuntar în somn şi mă sperii. Nu pot să dorm neîntrerupt toată noaptea. Iar când mă trezesc, mă bucur că sunt acasă în pat”, a spus Burki.

Roman Burki, portarul Borussiei Dortmund, are coșmaruri : „Parcă aveam o perdea în fața ochilor!”

El a explicat care sunt efectele celor întâmplate asupra persoanelor afectate: „Tulburări de somn. Sau uiţi să mănânci. Sau revezi totul când închizi ochii… Pentru mine a fost rău că a trebuit să jucăm în ziua de după atac. Nu m-am putut concentra. Dacă am fi putut alege, nu am fi jucat niciunul. Parcă aveam o perdea în faţa ochilor. După meci emoţiile s-au dezlănţuit. Toţi jucătorii aveau lacrimi în ochi”, a precizat Burki.

Trei încărcături explozive au fost detonate, în 11 aprilie, în apropierea autocarului echipei Borussia, la scurt timp după ce autobuzul a părăsit hotelul din Dortmund unde a fost cazată formaţia.

Geamurile autocarului au fost sparte şi fundaşul Marc Bartra a fost rănit uşor. Bartra, în vârstă de 26 de ani, a fost transportat la spital cu răni la mână, şi a fost operat cu succes la braţ.

UEFA a decis ca meciul să fie amânat cu 24 de ore, astfel că acesta s-a jucat la 12 aprilie, Borussia Dortmund fiind învinsă cu scorul de 3-2 de AS Monaco.

Close
Închide
  Close