MENIU CAUTĂ
20 Mar. 2014 18:09

S-a dezlănţuit «Regele»! Gheorghe Hagi a răbufnit ieri la adresa lui Răzvan Burleanu, noul preşedinte al FRF!

Distribuie

Pe 5 martie, în primul discurs ca învingător al alegerilor pentru şefia FRF, Răzvan Burleanu a declarat că “după 24 de ani, a venit revoluţia şi în fotbalul românesc”. O afirmaţie care l-a enervat pe Gheorghe Hagi.
“Păi, în ăia 24 de ani suntem şi noi, «Generaţia de Aur». Ce înseamnă această revoluţie? Eu nu am înţeles. Preşedintele vechi (n.r. - Mircea Sandu), cu jucătorii şi cu antrenorii, a dus echipa naţională pe locul 4 în lume în aceşti 24 de ani. Să fie mai clar: în această perioadă, România a participat la trei Mondiale şi la două Europene”, a declarat ieri “Regele”.
Gheorghe Hagi a continuat, lansându-i o provocare lui Răzvan Burleanu: “Noul preşedinte al federaţiei are un target foarte important, acela de a duce echipa naţională pe locul 3 în lume, în zece ani, în şase ani, în patru ani. O să vedem unde ajunge”.
Gheorghe Hagi l-a taxat voalat pe noul şef al FRF şi pentru refuzul de a semna o eventuală cerere de graţiere a lui Gică Popescu, condamnat pe 4 martie la 3 ani, o lună şi 10 zile de închisoare cu executare în “Dosarul transferurilor”.

«În România există ură şi răzbunare»

”Până pe 4 martie, aşa cum a spus Mircea Lucescu, am crezut că în România există invidie. Dar din 4 martie am realizat că în România nu mai este invidie, este ură şi răzbunare. S-a depăşit măsura, asta am realizat eu. E dureros, fac parte din acea generaţie. E o dezamăgire mare, cât trăieşti înveţi, ăştia suntem noi, românii”, a declarat ”Regele”.

Refuză colaborarea cât timp Gică Popescu este în închisoare

Gheorghe Hagi a anunţat că nu va accepta să colaboreze cu noua conducere a FRF, cât timp Gică Popescu (foto), cumnatul şi fostul lui coleg de naţională, se află în închisoare. ”Nu pot să mă implic. Eu am fost şi sunt cu Popescu. Cât Popescu va sta acolo, şi eu voi sta tot la televizor. Cât timp este el în afară (n.r. – în afara fotbalului), şi eu sunt în afară. Nu am de ce să vorbesc cu noul preşedinte. Eu sunt în generaţia aia care a muncit şi a avut rezultate”, a declarat ”Regele”, care a precizat că nu a putut să-l viziteze deocamdată pe Popescu în penitenciar.

Tatăl lui Burleanu este rău

De criticile lui Hagi n-a scăpat nici Gheorghe Burleanu (foto, 54 de ani), tatăl şefului FRF: ”Părintele domnului preşedinte este un om rău. Când îţi doreşti ca Popescu să rămână în închisoare înseamnă că eşti un om rău. Iar pentru mine aşchia nu sare departe”.

Mircea Sandu l-a dezamăgit

Gheorghe Hagi este dezamăgit şi de atitudinea lui Mircea Sandu (61 de ani, foto), fostul preşedinte al FRF. ”Am văzut că Mircea Sandu l-a condus pe Răzvan Burleanu după alegeri la Mogoşoaia. A făcut pe şoferul. Mircea Sandu trebuia să fie mai puternic. Dar asta e, ce să facem. Mergem înainte”, a declarat Hagi.

Citește mai multe despre Gheorghe Hagi și FRF pe Libertatea.

Comentarii