De Octavian Cojocaru,

Portughezul care era văzut drept noul Cristiano Ronaldo a venit din postura de jucător liber și e considerat înlocuitorul ideal pentru Antun Palici.

Diogo Salomao a avut o accidentare extrem de gravă în 2014. El a suferit o ruptură la ligamentul încrucişat anterior, iar medicii i-au recomandat să facă o operaţie de înlocuire a ligamentului, scrie Gazeta.

Propus în trecut şi la CS U Craiova, mijlocaşul a evoluat puţin după accidentare şi a prins doar 6 meciuri în Primera Division în tricoul lui Deportivo La Coruna.

Salomao a evoluat în campionatul Portugaliei pentru Casa Pia AC, Real Massama SC și Sporting CP, iar în Spania a jucat pentru Deportivo La Coruna și RCD Mallorca.

Portughezul a dat un super gol împotriva Barcelonei, în urmă cu doi ani, pe vremea când evolua pentru Deportivo La Coruna. Prin reuşita sa, echipa pentru care joacă acum Florin Andone a scos un egal nesperat, scor 2-2.

CITEȘTE ȘI: Fosta soție a lui Cristian Pomohaci face declarații. Ce spune femeia despre preotul-cântăreț implicat într-un scandal sexual

În sezonul trecut a jucat la Mallorca, în a doua ligă din Spania, și a bifat 19 meciuri, un gol și două pase decisive.

Salomao a semnat cu Dinamo. Mutu a confirmat negocierile cu Margiotta: „E interesant”

Adrian Mutu a recunoscut negocierile cu italianul Francesco Margiotta și a dat detalii și despre alte ținte ale „câinilor”. „Da, sunt negocieri cu Juventus pentru Francesco Margiotta. Este un jucător interesant. Până să se accidenteze, el jucase foarte mult și bine. Evoluează ca al doilea vârf și ne gândim să îl transferăm. 

Vom lua o decizie în curând. El a avut o accidentare în ianuarie și vom vedea care este situația lui. Voi merge să vorbesc și cu antrenorul Contra și vom lua o decizie”, a spus Mutu despre tratativele dezvăluite azi de jurnaliștii italieni.

Conducătorul din Ștefan cel Mare a vorbit și despre alte achiziții: „Sper ca azi să rezolvăm și problema fundașului central. Suntem în negocieri. Mâine cred că pot să transfer și un mijlocaș central. Vreau ca până la finalul săptămânii să aduc și al doilea mijlocaș ofensiv. Acum lucrurile sunt foarte clare. Știm ce jucători vrem și sunt doar detalii de pus la punct”.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ȘIEXCLUSIV/ Anca Pandrea a primit vizita unui musafir-surpriză. Miron Cozma i-a călcat pragul casei

Leonard Doroftei a slăbit enorm în doar două luni, de când a părăsit România definitiv! Cum arată acum și ce face în Canada. VIDEO
GSP.RO

Leonard Doroftei a slăbit enorm în doar două luni, de când a părăsit România definitiv! Cum arată acum și ce face în Canada. VIDEO