Mergi direct la conținut »
STEAUA / Gâlcă refuză să vină la prezentarea fotbaliștilor nedoriți!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

STEAUA / Gâlcă refuză să vină la prezentarea fotbaliștilor nedoriți!

Antrenorul Costel Gâlcă (42 de ani) și-a încordat deja mușchii în fața conducerii echipei de fotbal Steaua, mai exact a patronului Gigi Becali și a președintelui executiv Valeriu Argăseală.

Tehnicianul care susține mâine seară, cu Steaua, ”returul” cu Aktobe, din turul III preliminar al Ligii Campionilor (ora 20.30, Pro TV), s-a revoltat când i-a fost adus un jucător pe care nu l-a cerut: Valentin Lemnaru (30 de ani), venit în baza relațiilor pe care Gigi Becali le are cu Florin Walter, șeful ”șepcilor roșii”.

Gâlcă i-a spus că nu-l dorește inclusiv fotbalistului, folosit o metodă mai puțin pedagogică, dar corectă. ”Băiete, să fie clar, eu nu te-am vrut la echipă, dar dacă ai venit, asta e, rămâi și vedem ce faci!”, i-a spus Gâlcă jucătorului născut la Lehliu. O discuție asemănătoare a avut loc între Gâlcă și președintele Valeriu Argăseală.

Iar ca măsură excepțională, ”Costelinho” a decis să protesteze. ”Nu voi merge la prezentarea jucătorilor aduși împotriva voinței mele. Îl voi lăsa pe Argăseală să vorbească!”. Teoria se confirmă!  La conferința de presă a lui Lemnaru a venit doar Argăseală!

Se duce iarăși la Poarta Albă

Singurul compromis făcut de Gâlcă de când a venit la Steaua a fost făcut atunci când l-a acceptat ”secund” pe Nicolae Dică. L-a făcut la rugămintea fostului manager general Mohai Stoica, aflat și el după gratii. De altfel, se spune că MM, cunoscând metodele de antrenament ale lui Gâlcă de la loturile de juniori, a fost cel care a insistat pentru aducerea antrenorului la Steaua.

Steaua îi dorește pe Hamza, Breveeld și pe Luchin, dar Gâlcă are o ”listă scurtă” și cu câțiva fotbaliști din străinătate. Discuțiile externe au fost însă blocate de Gigi Becali. ”O să-ți aduc jucătorii doriți de tine, dacă te califici în grupele Ligii Campionilor”, i-a transmis lui Gâlcă. Tehnicianul va merge în vizită la Poarta Albă după jocul cu Aktobe.

 

 

 

Close
Închide
  Close