Mergi direct la conținut »
Informații noi despre intrarea lui Boris Becker în echipa Simonei Halep. ”Am auzit și eu de la alții”
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Informații noi despre intrarea lui Boris Becker în echipa Simonei Halep. ”Am auzit și eu de la alții”

Informații noi despre intrarea lui Boris Becker în echipa Simonei Halep. ”Am auzit și eu de la alții”

Simona Halep, 27 de ani, își complează staff-ul tehnic. După ce a început sezonul fără antrenor, urmare a despărțirii de australianul Darren Cahill, sportiva din Constanța l-a cooptat, temporar, pe belgianul Thierry van Cleemput, sosit deja în București.

De Daniel Conțescu,

”Nu-l cunosc pe acest domn. E mai tânăr ca mine, are vreo 50 de ani, deci nu este generația mea”, a comentat Ilie Năstase, un apropiat al Ion Țiriac, cel care îi îndrumă pașii Simonei în carieră.

”Nasty” știe însă mai multe despre posibila venire a germanului Boris Becker în echipa româncei, variantă prezentată în exclusivitate de Libertatea. ”Am auzit și eu de la alții”, ne-a specificat primul lider ATP din istoria tenisului mondial. Boris Becker a vorbit despre relația cu Simona Halep, negând că ar fi interesat de o colaborare.

Borist Becker este dorit în postul de consilier de către Ion Țiriac, care dorește să-l ajute pe fostul său elev, aflat la ananghie. Neamțul are probleme cu banii, fiind silit să-și vândă trofeele, ca să poată supraviețui.

Libertatea a mai scris, în respectivul articol, că Florin Segărceanu o va însoți pe Halep la Australian Open, versiune care s-a adeverit. Capitanul nejucător al echipei de Fed Cup a stat în loja româncei, pe durata turneului de la Melbourne.

Citește și:

EXCLUSIV / Boris Becker va fi consilierul Simonei Halep. Florin Segărceanu va sta în loja liderului WTA la Australian Open

Close
Închide
  Close