De Daniel Conțescu,

”Nu-l cunosc pe acest domn. E mai tânăr ca mine, are vreo 50 de ani, deci nu este generația mea”, a comentat Ilie Năstase, un apropiat al Ion Țiriac, cel care îi îndrumă pașii Simonei în carieră.

”Nasty” știe însă mai multe despre posibila venire a germanului Boris Becker în echipa româncei, variantă prezentată în exclusivitate de Libertatea. ”Am auzit și eu de la alții”, ne-a specificat primul lider ATP din istoria tenisului mondial. Boris Becker a vorbit despre relația cu Simona Halep, negând că ar fi interesat de o colaborare.

Borist Becker este dorit în postul de consilier de către Ion Țiriac, care dorește să-l ajute pe fostul său elev, aflat la ananghie. Neamțul are probleme cu banii, fiind silit să-și vândă trofeele, ca să poată supraviețui.

Libertatea a mai scris, în respectivul articol, că Florin Segărceanu o va însoți pe Halep la Australian Open, versiune care s-a adeverit. Capitanul nejucător al echipei de Fed Cup a stat în loja româncei, pe durata turneului de la Melbourne.

Citește și:

EXCLUSIV / Boris Becker va fi consilierul Simonei Halep. Florin Segărceanu va sta în loja liderului WTA la Australian Open