Mergi direct la conținut »
Se retrage Simona Halep din echipa de Fed Cup a României? Dezamăgită de ratarea calificării în finală, Simo nu a participat la ultima conferință de presă
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Se retrage Simona Halep din echipa de Fed Cup a României? Dezamăgită de ratarea calificării în finală, Simo nu a participat la ultima conferință de presă

Se retrage Simona Halep din echipa de Fed Cup a României? Dezamăgită de ratarea calificării în finală, Simo nu a participat la ultima conferință de presă

Simona Halep, 27 de ani, este foarte dezamăgită că nu a putut duce echipa României în finala Fed Cup, chiar dacă a câștigat ambele meciuri de simplu și în semifinala cu Franța (6-3, 6-1 cu Kristina Mladenovic și 6-7(6), 6-3, 6-4 cu Caroline Garcia).

Spre deosebire de meciul de la Ostrava, Simona a fost obligată să joace și la dublu, alături de Monica Niculescu, dar, din păcate, nu a mai avut resurse fizice, și Franța s-a impus cu 3-2. Astfel, s-a năruit visul Simonei Halep de a ridica deasupra capului trofeul Fed Cup, obiectivul ei declarat pentru 2019.

Afectată de înfrângere, Simona Halep nu a participat la conferința de presă organizată după meciul de dublu, alături de Florin Segărceanu, căpitanul nejucător, și de celelalte colege de echipă, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu și Raluca Olaru, alimentând zvonurile potrivit cărora cea mai bună rachetă a României ar intenționa să se retragă din echipa de Fed Cup.

Unii fani nu s-ar supăra dacă Simona ar lua această decizie extremă. ”Sezonul următor sper să nu mai joace Halep, să se retragă, nu merită să depună atâta efort pentru nimic! Nu mi-e ciudă că au pierdut, mi-e ciudă că nu au luptat toate la fel”,  a comentat Vasilica Rotaru pe contul de facebook al echipei României de Fed Cup.

VIDEO | Româncele au plâns după semifinala cu Franța din Fed Cup: ”Îi mulțumim Simonei pentru dăruire”.

Următorul obiectiv pe care și l-a impus Simona Halep pentru România este cucerirea unei medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.


Citește și: Un alt șofer Uber, reclamat la Poliție! „Ne-a înjurat, ne-a scuipat și ne-a pulverizat spray lacrimogen în ochi”

Close
Închide
  Close