Mergi direct la conținut »
Sfatul primit de Ianis Hagi de la tatăl lui: ”Ce ai făcut ieri nu mai e valabil azi”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Sfatul primit de Ianis Hagi de la tatăl lui: ”Ce ai făcut ieri nu mai e valabil azi”

Sfatul primit de Ianis Hagi de la tatăl lui: ”Ce ai făcut ieri nu mai e valabil azi”

Desemnat cel mai bun fotbalist din Liga 1 la categoria "Tinere speranțe", Ianis Hagi, 20 de ani, a mărturisit că obișnuia să privească încă de mic toate meciurile naționalelor României, ci nu doar la fotbal, ci și la handbal și la alte sporturi.

Ianis Hagi s-a numărat printre laureației ediției din acest an a Galei Alexandrion. Fiul lui Gică Hagi a urcat pe scenă alături de mari campioni din gimnastică, scrimă, haltere sau canotaj, iar premiul de cel mai bun fotbalist la categoria „Tinere speranțe” i-a fost înmânat de Gabi Balint.

Visează la Balonul de Aur

Cu această ocazie, Ianis a mărturisit că noaptea visează că dă goluri împotriva echipelor mari din Europa, dar și că ia „Balonul de aur”!

„Tata m-a învățat că ce am făcut ieri nu mai este valabil astăzi. Că mereu trebuie să o iau de la capăt. Și să fiu cel mai bun”, a mai spus acesta.

Jucătorul naționalei de tineret, calificată la Campionatul European, și al Viitorului Constanța, a mărturisit și care e sfatul tatălui său de care nu a putut ține cont:

„Mi-a spus să nu-mi pierd calmul în situații dificile”. 

În replică, mai în glumă mai în serios, Gabi Balint i-a răspuns:

„Să-i spui tatălui tău să țină și el cont de asta. Și să nu mai fie așa de pisălog”.

Fan al Jocurilor Olimpice

Totodată, Ianis Hai a adăugat că încă de mic obișnuia să urmărească la tv toate sporturile în care evoluau sportivii români:

„Mă uitam nu numai la fotbal, ci și la handbal sai baschet. Toți din familie urmăream Jocurile Olimpice și le țineam pumnii sportivilor noștri”.

În cadrul aceleiași gale, pe scenă a urcat și Mircea Lucescu, premiat pentru întreaga sa activitate, precum și Mirel Rădoi, antrenorul care a calificat Naționala de tineret la Campionatele Europene.

„Am reușit acest lucru și pentru că ljucătorii sunt mult mai maturi decât o arată vârsta lor”, a spus acesta.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV / Ce a făcut Borcea după ce a aflat că se întoarce la închisoare: „Mai întâi, s-a uitat în gol mai multe momente, după care a repetat «copiii mei, copiii mei!»”

Close
Închide
  Close