MENIU CAUTĂ

Simona Halep, fără antrenor la Indian Wells: ”Nu se mai pune problema”

Distribuie

Simona Halep a plecat, sâmbătă dimineață, spre Statele Unite ale Americii, unde va participa la turneul de la Indian Wells.

La competiția organizată în California între 6 și 17 martie 2019, Simona Halep a plecat fără antrenor. De altfel sportiva clasată pe locul 2 WTA nu se gândește încă la colaborarea cu vreun tehnician, după ce s-a despărțit de antrenorul Thierry Van Cleemput.

Simona Halep și Thierry Van Cleemput au colaborat timp de doar o săptămână la turneul de la Doha, după care sportiva din Constanța a anunțat că între ea și tehnicianul belgian ”nu există chimie”.

Simona Halep, fără antrenor la Indian Wells: ”Nu este nimic concret”

Acum, înainte de plecarea spre SUA, Simona Halep a precizat: ” În momentul de față, nu se mai pune problema antrenorului. O să văd ce o să fac săptămâna viitoare sau zilele următoare. Nu este nimic concret, nimic clar, o să văd de la zi la zi cum merg treburile și ce decizii voi lua”. 

La Indian Wels, competiție la care anul trecut a ajuns până în semifinale, Simona Halep își va afla adversara luni, 4 martie, când, de la ora locală 15.00 (n.r. – 01.00 ora României) va avea loc tragerea la sorți a tabloului principal. 


Ce simte Gică Popescu când stă lângă Răzvan Burleanu, adversarul său în cursa pentru șefia FRF din 2014. „Nu vă doresc să trăiți ce am trăit eu”!

 

Comentarii