MENIU CAUTĂ
15 Mar. 2018 01:08

Simona Halep, prima declarație după calificarea în semifinalele Indian Wells. ”Nu știu cum am câștigat, dar am câștigat”

Distribuie

Simona Halep, prima declarație după calificarea în semifinalele Indian Wells. ”Nu știu cum am câștigat, dar am câștigat”.

După trei seturi și două ore și 23 de minute de joc intens, Simona Halep abia s-a putut bucura de succes din 'sfeturi', cu Petra Martic. 'Nu știu cum am câștigat, dar am câștigat. Am fost frustrată din pricina vântului, care nu ne-a dat ritm. Am refuzat să pierd. Adversara a jucat slice, a servit înalt, iar asta mi-a creat probleme. Mă simt bine aici și sper să joc cât mai mulți ani', a declarat Simona Halep, la interviurile de pe teren, după meci, în care a părut obosită.

Simona Halep, numărul 1 WTA, a fost încurajată din tribune de români. Românca este prima sportivă calificată în semifinale. Își va afla adversara din penultima fază a competiției abia după disputa Naomi Osaka (Japonia) – Karolina Pliskova (Cehia). Ultima este favorita 5 a turneului, iar partida va începe la ora 4.00.

Loading...
Comentarii