Mergi direct la conținut »
Simona Halep, primele reacții, după dezastrul din China. ^ ”Sunt dezamăgită. Am avut probleme din cauza atmosferei!”
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Simona Halep, primele reacții, după dezastrul din China. ^ ”Sunt dezamăgită. Am avut probleme din cauza atmosferei!”

Simona Halep, primele reacții, după dezastrul din China. ^ ”Sunt dezamăgită. Am avut probleme din cauza atmosferei!”

Eliminată surprinzător în sferturile turneului de la Guangzhou (China) de către necunoscuta sportivă Denisa Allertova (Cehia), locul 74 WTA, Simona Halep a dat primele declarații.

Sportiva aflată pe locul 2 WTA a dat vina eșecului pe evoluția excelentă a adversarei, dar și pe …condițiile meteorologice.

”Sunt foarte dezamăgită de acest rezultat, dar trebuie să spun că adversara mea a jucat foarte bine. Am avut probleme din cauza atmosferei de aici, a fost foarte cald și umiditatea este mare”, a dezvăluit Simona Halep după meci.

Aceasta a continuat, mulțumindu-le fanilor pentru susținerea pecare i-au acordat-o pe durata turneului din China: ”Mă bucur că am revenit la Guangzhou după cinci ani de pauză și vreau să mulțumesc publicului pentru sprijinul acordat. Spectatorii au fost fantastici! Poate voi avea șansa de a reveni aici în viitor pentru că m-am simțit foarte bine”.

Simona Halep va rîmâne în China unde va mai participa la două turnee, la Wuhan și la Beijing.

 

 

Close
Închide
  Close