18 Oct. 2017 18:53

Sorana Cîrstea a intrat în vacanță și își delectează fanii cu poze sexy: ”Te grăbești să te măriți?”

Distribuie

Sorana Cîrstea a intrat în vacanță și își delectează fanii cu poze sexy. Jucătoarea română de tenis a încheiat sezonul după ce a abandonat, luni, în primul tur al turneului de la Luxemburg, dotat cu premii totale de 226.750 dolari.

Sorana, locul 37 mondial, s-a retras de pe teren, accidentată, la scorul de 5-7, 2-3 în fața jucătoarei din Paraguay, Veronica Cepede Royg, nr. 78 mondial.

'Anul s-a încheiat pentru mine! Doresc să mulţumesc echipei mele, familiei şi tuturor celor care m-au susţinut de-a lungul acestui parcurs. Acum urmează vacanţa care mă va ajuta să mă deconectez şi să-mi încarc bateriile pentru viitorul an!', a scris Sorana Cîrstea într-o postare pe Instagram.

Sorana Cîrstea a fost model pentru unul dintre bunii ei prieteni, fotograful Omar Cruz, specializat în portrete ale celebrităţilor, cu ocazia lansării noii linii de echipament de către sponsorul ei tehnic.

Nu toți fanii Soranei au apreciat fotografiile sale sexy postate pe rețelele de socializare. 'Te grăbești să te măriți??? Exagerezi cu ținuta asta!! Mâine, poate dai jos totul de pe tine!! Nu știu ce urmărești cu aceste ieșiri, dar… păcat!!!!', a comentat un admirator mai catalic decât Papa.

sursa foto: facebook Sorana Cîrstea


Citește și: VIDEO/ Răsturnare de situație în casa bântuită de fantome din Naipu, Giurgiu! Copilul cu puteri paranormale s-a vindecat, iar spiritele rele au fugit

Loading...
Comentarii