Mergi direct la conținut »
Steaua a mai ratat o țintă importantă. Gigi Becali a oferit 200.000 de euro pentru un fotbalist de națională
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Steaua a mai ratat o țintă importantă. Gigi Becali a oferit 200.000 de euro pentru un fotbalist de națională

Steaua a mai ratat o țintă importantă. Gigi Becali a oferit 200.000 de euro pentru un fotbalist de națională

Mihai Pintilii este dorit de Laurențiu Reghecampf la Steaua, dar oferta înaintată de conducerea campioanei României pentru transferul mijlocașului tricolor nu i-a convins pe oficialii clubului Hapoel Tel Aviv.

”Șansele sunt nule”, a dezvăluit președintele Pandurilor, Narcis Răducan, intrat pe fir pentru a încerca să-l readucă pe Pintilii la Târgu Jiu.  

”Recunosc, m-am interesat de situația lui, deși știam că e foarte greu de luat, fiind căpitanul echipei. Am auzit și eu că Steaua s-ar fi înțeles cu el, dar adevărul pe care îl știu eu e puțin diferit. Chiar azi am vorbit cu patronul echipei la care joacă Pintilii și mi-a zis că există ofertă de la Steaua, dar mi-a zis că șansele sunt nule să revină la Steaua sau la Pandurii.

Într-adevăr, a fost contactat de cei de la Steaua, care au înaintat o ofertă, dar este mult mai mică decât pretențiile lor și au decis ca Pintilii să rămână la echipă”, a spus Narcis Răducan, la Digi Sport.

Oficialul Pandurilor a dezvăluit și ce sumă a oferit Steaua pentru Pintilii, dar și cât și mai ales de ce cer israelienii.

”Sper să nu greșesc, Steaua a oferit 200.000 de euro pentru el, dar Hapoel vrea 600.000 de euro. Ei n-au dat niciun ban pe el, dar i-au dat un salariu mare și au preluat perspectiva unui litigiu cu echipa arabă unde a fost el, Al Hilal. Asta presupune un risc. De aceea au solicitările astea. Altfel, lucrurile mergeau mai simplu. Noi ne-am și luat gândul de la el”. 

Pintilii este al treilea jucător important dorit de Reghe pe care Steaua îl ratează, după Ciprian Marica sau Celeban.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close