Mergi direct la conținut »
Supărată că a luat notă mică la ”Științe”, dar viitoare milionară! Povestea lui Cori Gauff, adversara a Simonei Halep și noul copil teribil al tenisului
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Supărată că a luat notă mică la ”Științe”, dar viitoare milionară! Povestea lui Cori Gauff, adversara a Simonei Halep și noul copil teribil al tenisului

Supărată că a luat notă mică la ”Științe”, dar viitoare milionară! Povestea lui Cori Gauff, adversara a Simonei Halep și noul copil teribil al tenisului

Cori Gauf (15 ani) este considerată noua puștoaică teribilă a tenisului mondial și este adversara de luni a Simonei Halep, în optimile de la Wimbledon.

De Eduard Apostol,

Anul 2019 în tenisul feminin este dedicat noilor senzații din WTA. Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA), care încearcă să-și recupereze poziția de lider mondial, o va întâlni în optimi pe Cori Gauff. O adolescentă de doar 15 ani, împliniți în martie, care deja a atras atenția mapamondului, nu doar a lumii tenisului.

Are o ascensiune fulminantă la Wimbledon, bifând cea mai bună performanță a ei la un turneu de Grand Slam, la nivel profesionist. Totodată, școlărița este pe drumul bun spre a câștiga un milion de dolari în 2019! Iar acesta pare doar începutul pentru tânăra americancă.

Îi place să i se spună Coco și era supărată zilele trecute că a luat un mare B la un examen la Științe (echivalentul unei note între 8.00 și 8.99).

Victoria contra unui idol al copilăriei, Venus Williams – de 7 ori învingătoare în Grand Slam – , i-a îndulcit amarul notei de la școală.

”I-am zis la final că-i mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut în acest sport. Este o inspirație pentru mine și mulții alții”, a dezvăluit noul copil teribil al tenisului feminin, care la numai 15 ani, are ambiții înalte.

Întrebată ce va face la Wimbledon în acest an, puștoaica a răspuns nonșalant: ”Obiectivul meu este să câștig trofeul!”.

Guvernul PNL a reluat proiectul de 11,7 milioane de lei inițiat de guvernul PSD cu Alexandru Cumpănașu
Recomandări

Guvernul PNL a reluat proiectul de 11,7 milioane de lei inițiat de guvernul PSD cu Alexandru Cumpănașu

Contracte peste contracte și încredere de Superkid

Pentru Cori Gauff, după ascensiunea de anul acesta, au început să curgă și contractele de sponsorizare. Head, creatorul de rachete, a semnat cu Cori Gauff, New Balance a luat fața celor de la Nike, iar Barilla Group, italienii recunoscuți oriunde pentru pastele lor, au și ei acorduri cu Coco. Acestora li se adaugă firma care reprezintă interesele legendarului Roger Federer.

Coco se descrie pe sine ca o ”goofy person” în afara terenului, adică pusă pe șotii și glumeață. ”Întotdeauna sunt glumeață”, a mărturisit ea cu figura ei copilărească.

”Mă antrenam și oamenii îmi făceau poze. M-a apucat râsul, este ciudat ca oamenii să-mi facă poze, iar eu să nu râd”, s-a amuzat Gauff.

Ca orice puști de vârsta ei, Cori este pasionată de filmele cu supereroi. ”Fiica lui Odin, zeița tunetului, regina din Asgard, eu sunt Thor”, a scris ea de Halloween, în 2018, când s-a pozat sugestiv în haine de film.

Armata Română vrea să evacueze în plină iarnă o familie cu opt copii!
Recomandări

Armata Română vrea să evacueze în plină iarnă o familie cu opt copii!

Părinții au sprijinit-o mereu pentru tenis, iar antrenor este tatăl ei.

”Chiar joc fără presiune, îmi spun: ”Orice ar fi să se întâmple, să se întâmple!”. Toate se întâmplă cu un motiv, acesta este motto-ul meu”, a adăugat ea.

Provine dintr-o familie de foști sportivi: tatăl, Corey, a jucat baschet la Georgia State University, iar mama, Candi, a fost gimnastă.

Și încă un detaliu ce-o apropie cumva de Simona Halep: în 2018 când românca a câștigat Roland Garros, Coco a cucerit la 14 ani French Open la juniori!

Momentan, Coco este doar numărul 313 WTA, dar Wimbledonul o va aduce în luminile rampei.  

Close
Închide
  Close