Într-un punct de vedere trimis către mass-media, Florin Talpan a atacat din nou FCSB. Colonelul susține că echipa lui Gigi Becali nu deține nici palmaresul din 2003 și că a intrat fraudulos în Liga 1, cu ajutorul FRF, notează gsp.ro.

„Este eronat faptul că echipa FCSB ar mai deține 5 titluri, 2 cupe ale României, 2 Supercupe ale României. Total fals!

Deocamdată, conform hotărârii nr. 1628 pronunțate la data de 04 iulie 2019 în dosarul nr. 48951/3/2017, FCSB nu deține nici măcar acte pe aceste cupe, deoarece s-a respins cererea conexă de chemare în judecată formulată de FCSB.

Respingând cererea ca neîntemeiată, instanța a respins cererea în constatare că Fotbal Club FCSB S.A. ar fi deținătorul palmaresului aferent perioadei 2003 – prezent.

FCSB nu au fost în stare să demonstreze nici măcar că deține propriul palmares, cele câteva cupe câștigate începând cu anul 2003”, susține Florin Talpan.

Cere excluderea din Liga 1!

Juristul Clubului Sportiv al Armatei a cerut FRF să excludă FCSB din Liga 1.

„FCSB a ocupat locul în Liga 1 în mod ilegal, prin fraudă, cu complicitatea FRF și a altor structuri sau persoane! 

Nu există nicăieri stipulată vreo eventuală cesiune sau transfer în care Clubul Sportiv al Armatei Steaua să fie parte, prin care palmaresul ar fi cedat. 

Rezultate oficiale parțiale BEC după numărarea a 99% din voturi. Ce procent are Viorica Dăncilă
Recomandări

Rezultate oficiale parțiale BEC după numărarea a 99% din voturi. Ce procent are Viorica Dăncilă

Având în vedere hotărârea pronunțată de către Tribunalul București, dar și faptul că FCSB nu a putut demonstrat că palmaresul Clubului Sportiv al Armatei i-ar aparține, este imperios necesar și urgent ca președintele FRF să dispună masuri legale în acest sens.

Nu este necesară așteptarea unei soluții în apel a acțiunii în constatare, deoarece FCSB nu a demonstrat niciodată că palmaresul Clubului Sportiv al Armatei Steaua i-ar aparține.

Nici măcar atât nu au fost în stare să demonstreze, că palmaresul din 2003 până în prezent le-ar aparține. Pe noi acest palmares nu ne interesează. Nu este al nostru. Noi nu luăm ceva ce nu ne aparține. Dar nici al FCSB- ului nu este, deoarece nu a demonstrat că l-a realizat legal! 

Din punctul meu de vedere, juridic, ar trebui anulat! FCSB s-a afiliat la FRF ilegal, fiind îndeplinite condițiile nulității absolute, a actului juridic la înregistrare”, a adăugat Talpan.


În culisele NEVERSEA. Care e contribuția celor 1.200 de voluntari la festivalul de la malul mării și cu ce se aleg dupa 4 zile de concerte. „Aproape că înveți mai mult decât la școală”
 

"Cum poți fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine?". Replica genială dată de noua iubită a lui Flavio Briatore
GSP.RO

"Cum poți fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine?". Replica genială dată de noua iubită a lui Flavio Briatore

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze
HOROSCOP

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze