Titi Tudor a fost unul dintre antrenorii care au avertizat mereu asupra consecinţelor blocajului financiar de la CSM, informează jurnalulph.ro.

La box, nu au fost plătite nici indemnizaţiile sportivilor. Cu toate acestea, pugiliştii au venit cu medalii de la ultimele competiţii la care au participat.

Deşi a venit la serviciu în fiecare zi, deşi a pregătit sportivii, deşi elevii săi au luat medalii naţionale , Titi Tudor – ca toţi ceilalţi antrenori de la CSM Ploieşti – nu e plătit de 7 luni! ANAF-ului nu-i pasă și îl execută silit pe Titi Tudor pentru o datorie de aproximativ 2.600 de lei (notificarea cu care omul s-a prezentat joi la şedinţa Consiliului Local e cea de-a doua, în valoare de 1.350 de lei).

Titi Tudor: ”Am ajuns de râsul țării fără să am vreo vină”

“Domnule, sunt într-o situaţie ridicolă. Penibilă, de care mi-e ruşine, deşi nu am nici o vină! Cum să ajung eu de râsul Ploieştiului, de râsul întregii ţări, să fiu executat de ANAF? Cu ce am greşit eu? Că am scos campioni pe burta goală? De ce sunt pus eu în situaţia să cerşesc de la primărie banii pentru care am muncit? Cum ies eu din problema asta? Am venit să solicit un răspuns şi cel pe care l-am primit m-a bulversat!”, a declarant Titi Tudor, pentru jurnalulph.ro.

“Voi lua diploma de cetățean de onoare de pe peretele Primăriei şi mă voi duce în faţa Guvernului că să strig că nu mai vreau să stau în ţara asta, cu asemenea conducători”, a adăugat antrenorul Titi Tudor.