Mergi direct la conținut »
Tragedia care amintește de nenorocirea lui Neșu: un portar de 13 ani a murit pe teren după o ciocnire cu un coechipier
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Tragedia care amintește de nenorocirea lui Neșu: un portar de 13 ani a murit pe teren după o ciocnire cu un coechipier

Tragedia care amintește de nenorocirea lui Neșu: un portar de 13 ani a murit pe teren după o ciocnire cu un coechipier

Tragedia care amintește de nenorocirea lui Neșu. Un portar de 13 ani a decedat, sâmbătă, în urma unei ciocniri cu un coechipier, într-un meci de fotbal disputat în Olanda, relatează DPA, citată de agerpres.ro.

Clubul MvR Heerenberg a precizat că portarul de 13 ani şi-a pierdut cunoştinţa în urma ciocnirii survenite sâmbătă, la arena din Boshoek, şi a decedat la un spital din apropiere de Nijmegen, după ce toate încercările de resuscitare s-au soldat cu eşec.

Potrivit lui Willy Stein, membru al consiliului de administrație al clubul Heerenberg, ciocnirea a părut una care se întâmplă foarte des în timpul unui meci.

Toate jocurile de duminică ale echipelor lui MvR au fost anulate. Clubul are un total de 650 de jucători.

”Suntem mişcaţi profund la KNVB. Suntem alături de rudele sale şi de membrii clubului MvR. Vom fi alături de MvR”, a scris Jan Dirk van der Zee, director pentru fotbalul amator în cadrul Federaţiei olandeze de fotbal (KNVB), într-un mesaj postat pe Twitter.

Mihăiță Neșu, interviu emoționant în Gazeta Sporturilor. „Trăiesc cel mai bun moment al vieții mele, acum”

Close
Închide
  Close