MENIU CAUTĂ

Tricourile licitate la acţiunea caritabilă prin care este ajutată familia regretatului arbitru Radu Gog. Bogdan Stancu, Grozav, Camora, Mitriță sau Antal au oferit echipamentul lor de joc

Distribuie

Asociaţia Club Sportiv Cavalerii organizează o nouă ediție a Memorialului „Radu Gog”, în colaborare cu Primăria Municipiului Zalău şi DDJTS Sălaj. Ediția a XV-a a competiției caritabile se va desfășura în perioada 11-13 ianuarie, în sala de sport a Liceului Sportiv ”Avram Iancu” Zalău, la categoriile Open și Old Boys.

Această acţiune prilejuieşte, pe lângă comemorarea şi depanarea unor amintiri cu Radu, şi desfăşurarea unei importante acţiuni caritabile prin care este ajutată familia Gog: soţia Nadia şi cele două fiice, Andrada, 17 ani, şi Raluca, 16 ani, care s-a născut după decesul tatălui său!

Organizatorii turneului caritabil  oferă spre licitare, pentru al patrulea an consecutiv, o gamă selectă de tricouri din fotbal, și nu numai!

Bogdan Ungurușan, Sergiu Costin, Mario Camora, Alexandru Mitriță, Gicu Grozav, Vlad Morar, Alexandru Păun, Gabriel Vașvari, Liviu Antal, Bogdan Stancu, arbitrul Istvan Kovacs, echipa națională de minifotbal, voleibalista Nneka Onyejekwe sau fosta handbalistă Valeria Motogna au oferit spre licitare tricourile lor cu autograf.

Aici, sumele oferite pentru tricouri.

Cine a fost Radu Gog?

Radu Gog s-a născut în 19 iunie 1978, a fost absolvent al Liceului Pedagogic ,,Gheorghe Şincai”, al Facultăţii de Istorie din cadrul Universităţii ,,Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca (anul 2000) şi al masteratului în Relaţii Internaţionale (anul 2002). Era înscris la cursurile de doctorat în Integrarea României în Europa. Ca arbitru, şi-a început activitatea ca stagiar în 1995, iar un an mai târziu a obţinut categoria a II-a. În 1999 a trecut cu brio examenul pentru categoria I, iar din 2000 a făcut parte din lotul arbitrilor divizionari. A arbitrat peste 300 de partide de fotbal, dintre care 40 în Divizia C. S-a remarcat pe plan profesional, dar şi sportiv, unde era considerat unul dintre cei mai talentaţi arbitri din cadrul Comisiei Judeţene a Arbitrilor Sălaj. Vârsta şi calităţile sale îl recomandau ca pe un adevărat arbitru de perspectivă. Din păcate, toate visurile acestui tânăr plin de virtuţii s-au năruit în noaptea de 4 spre 5 ianuarie 2003, când a fost victima unui tragic accident de circulaţie petrecut în localitatea Ciumărna, de lângă Zalău.

Citiți și Memorialul Radu Gog 2018. Cine a câștigat turneul de minifotbal și tricourile speciale licitate

 

Comentarii