MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2018 20:55

U-BT Cluj – Donar Groningen, în returul optimilor FIBA Europe Cup la baschet masculin. Campioana a părăsit competiția

Distribuie

U-BT Cluj - Donar Groningen, în returul optimilor FIBA Europe Cup la baschet masculin. Misiune imposibilă pentru echipa lui Mihai Silvășan.

ACTUALIZARE 20.45. U-BT Cluj – Donar Groningen 69-76 (22-13, 19-24, 11-22, 17-17). Parcursul european al U-Banca Transilvania s-a încheiat în această seară, în urma înfrângerii din meciul retur cu Donar Groningen, campioana Olandei, joc disputat miercuri seara la Sala Polivalentă. 

U-BT Cluj va juca miercuri, 14 martie, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă, cu Donar Groningen. Partida contează pentru manșa retur a optimilor de finală din FIBA Europe Cup. În meciul tur, scorul a fost 103-76 pentru olandezi. Așa că o eventuală calificare pare misiunea imposibilă.

Mihai Silvășan, antrenor principal U-Banca Transilvania: 'Urmează pentru noi meciul cu Groningen în care vom da tot ce mai bun din noi, vom încerca să facem sută la sută pe fiecare posesie și vom vedea ce o să iasă. Nu trebuie să ne gândim absolut deloc la rezultatul din tur, nu trebuie să ne gândim la ceea ce s-a întâmplat. Trebuie să avem mândria noastră, mândria unei echipe bune și să intrăm pe teren cu gândul de a da fiecare dintre noi tot ce avem mai bun, iar apoi vom vedea ce o să iasă'.

Campioana României a cedat de două ori în fața olandezilor, tur-retur, și în faza grupelor competiției.

Citiți și Donar Groningen – U-BT Cluj, în optimile FIBA Europe Cup. Olandezii au surclasat campioana României

Liga Națională de baschet masculin, etapa a 20-a. Liderul CSU Sibiu a bătut la Tg. Mureș. Steaua a învins Timba, Clujul a trecut de Craiova

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii