MENIU CAUTĂ

Un arbitru a murit în timpul unui meci din Bolivia!

Distribuie

Un arbitru a murit pe 19 mai, în timp ce conducea meciul din prima ligă boliviană Always Ready - Oriente Petrolero, scor 5-0. Víctor Hugo Hurtado era numele arbitrului desemnat să conducă meciul care s-a disputat la o înălțime de 4.000 de metri. 

La cinci minute după începutul reprizei a doua, arbitrul Victor Hugo Hurtado, în vârstă de 32 de ani, s-a prăbușit la pământ. El a fost transportat de urgență la spital, dar n-a supraviețuit, a notat ole.com.ar

Doctorii celor două echipe au încercat să-i acorde primul ajutor, iar Julio Cesar Perez, jucător de la Oriente Petrolero, a vrut să urce în ambulanță și să-l însoțească la spital, dar a trebuit să rămână pe teren, fiindcă meciul a continuat. 

Moment de reculegere la pauza derby-ului

Partida a continuat cu Julio Fernando Gutiérrez, al patrulea oficial, la centru. Hurtado era cardiac și epileptic.

La aceeași oră se juca și derby-ul Boliviei între formațiile Bolivar și The Strongest. Auzind de drama colegului său, arbitrul derby-lui, Ivo Mendez, a întârziat startul reprizei secunde cu cinci minute, pentru a afla ce se întâmplă cu colegul său. Când a auzit că acesta a murit, Mendez n-a fluierat startul reprizei secunde înainte ca jucătorii să țină un moment de reculegere.

Se știe, în Bolivia, datorită înălțimii, mulți jucători reclamă probleme de respirație. 


Ucisă într-un dosar de omor, înviată din vorbe de procuror! Se redeschide misteriosul caz al Adinei Motaș, o adolescentă de 16 ani, dispărută fără urmă acum șase ani

Citește mai multe despre arbitru, Deces și meci pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Albert Ignatenko le transmite oamenilor “capacitățile de clarviziune”
Comentarii