Mergi direct la conținut »
Un condamnat în ”Dosarul Transferurilor” ar putea fi eliberat ASTĂZI!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Un condamnat în ”Dosarul Transferurilor” ar putea fi eliberat ASTĂZI!

Un condamnat în ”Dosarul Transferurilor” ar putea fi eliberat ASTĂZI!

Pe 20 mai, ziua în care se împlinește exact un an de la încarcerarea patronului stelist Gigi Becali, un condamnat în „Dosarul Transferurilor” ar putea fi eliberat! Este vorba despre Jean Pădureanu (78 de ani), în dreptul căruia Curtea de Apel a dictat, pe 4 martie, o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani și 4 luni.

Grav bolnav (suferă de Alzheimer), fostul lider al Gloriei Bistrița are termen de judecată în instanță, pe 20 mai, la cererea prin care solicită întreruperea executări pedepsei din motive medicale. Avocatul său, Ion Cazacu, a obținut toate avizele medicale, actele urmând să fie depuse la dosarul care se va afla pe masa instanței.

Tot pe 20 mai, cel poreclit „Lordul”, încarcerat la Spitalul Penitenciarului Jilava, ar putea avea parte de încă o veste bună. În ziua respectivă se va ține la LPF o ședință a Adunării Generală, ocazie cu care Ioan Horoba, conducător la Gaz Metan Mediaș, va propune ca organismul care guvernează Liga I să-i acorde o sumă de bani fostului lider al Cooperativei.

Îi achită liga cheltuielile de judecată?

Suma să poată asigura măcar o parte din cheltuielile de judecată. S-a constituit la ligă un fond din care sunt ajutați cu bani diverse persoane din fotbal ajunse în situații dificile. Dacă primesc bani unii foști bețivi, de ce nu ar primi și nea Jean?”, își explică demersul Horoba, fost „vice” la Gloria Bistrița.

„Lordul” are de achitat 144.648 de euro, ca prejudiciu la transferurile lui Ionel Ganea și Lucian Sânmărtean. La această sumă, indicată ca fiind cea cu care statul a fost înșelat, Pădureanu mai are de achitat 65.000 de lei drept cheltuieli de judecată.

Un grup de prieteni, foști sponsori la Gloria Bistrița, au deschis deunăzi un cont pentru a strânge suma imputată de către Curtea de Apel fostului lider al ardelenilor ca prejudiciu.

Altfel, fostului conducător i se va pune sechestru pe apartamentul cu trei camere pe care-l deține în centrul Bistriței, acesta fiind și singurul bun de valoare pe care îl are în proprietate.

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close