MENIU CAUTĂ

Un fost boxer a devenit erou după ce a oprit deturnarea unui avion în aer

Distribuie

Un fost boxer a devenit erou după ce a oprit un bărbat care dorea să intre în cabina unui avion și să deturneze aeronava, scrie airlive.com.

Tarik Sahibeddine, un fost boxer marocan, stabilit în Franța, se afla la bordul aeronavei Lufthansa care zbura, vineri seara, pe ruta Minchen-Paris, când un pasager a vrut să intre în cabina de pilotaj și să deturneze aeronava.

Fostul pugilist a încercat mai întâi să discute cu pasagerul recalcitrant și să-l convingă să se așeze la locul său, dar acesta a devenit agresiv și era hotărât să ajungă la pilot și să-l oblige să întoarcă aeronava.

„Mi-a spus că a dorit să întoarcă avion și să aterizeze la Munchen pentru a-și lua prietenii care rămăseseră pe aeroport”, a povestit fostul dublu campion al Franței.

Sportivul a reușit să-l doboare la pământ pe pasager chiar înainte ca acesta să intre în cabină, apoi l-a imobilizat și l-a ținut așa până la aterizarea pe aeroportul Charles-de-Gaulle din Paris, unde a fost preluat de autoritățile franceze care l-au arestat.

Foto: airlive.com


Citește și: John McCain a murit. Cine a fost senatorul de Arizona – de la prizonier în Vietnam, la candidat la alegerile prezidențiale


 

Citește mai multe despre avion pe Libertatea.

Comentarii