De Ciprian Iana,

Sergio Contreras ”Koke” Pardo, fotbalist ce a evoluat la mai multe cluburi, printre careȘi Olympique Marseille, a fost reținut de Guardia Civil din Andaluzia, fiind suspectat a fi chiar capul rețelei de traficanți de droguri.

În raidul efectuat, oamenii legii au făcut o captură impresionantă: peste o tonă de narcotice, arme și o sumă importantă de bani.

În total, au fost reținuți nu mai puțin de 20 de suspecți, Sergio Contreras fiind ridicat de poliţişti de la domiciliul său în Estepona, în timp ce complici de ai lui au fost reţinuţi Malaga, Sevilla şi Granada. 

Sergio Contreras ”Koke” Pardo s-a retras din fotbal în urmă cu doi ani și jumătate, ultimul club la care a activat fiind Aris Salonic (Grecia).

În carieră, pe lângă Olympique Marseille și Aris Salonic, ”Koke” a mai jucat în Europa la Malaga, Sporting Lisabona, Rayo Vallecano și Veria.

De asemenea, Pardo și-a încercat norocul și la cluburi din Bolivia, India sau Statele Unite ale Americii.

Citeşte şi:

Dosar penal deschis în cazul handbalistelor de la Corona Brașov. Ce anchetează procurorii

Federația Internațională de Handbal a reacționat în cazul jucătoarelor de la Corona: ”Ni s-a sugerat cu tărie ca aceste jucătoare să nu ajungă în Japonia”

Simona Halep se simte iubită. Mesajul emoționant al sportivei, din Paris

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste