Mergi direct la conținut »
Un fotbalist a plâns și a aruncat cu noroi: ”Nu mă interesează clubul!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Un fotbalist a plâns și a aruncat cu noroi: ”Nu mă interesează clubul!”

Un fotbalist a plâns și a aruncat cu noroi: ”Nu mă interesează clubul!”

FC Brașov și Gaz Metan Mediaș au încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, astăzi, în ultima etapă a Ligii I, și au retrogradat amândouă în eșalonul secund.

FC Brașov și Gaz Metan Mediaș s-au anihilat reciproc în meciul disputat, astăzi, sub Tâmpa, și au retrogradat în eșalonul secund. Partida s-a încheiat fără goluri, iar Concordia Chiajna s-a salvat după succesul obținut pe teren propriu, 3-2 cu Petrolul.

La finalul jocului de la Brașov, Marian Constantinescu, jucătorul gazdelor, a plâns în hotote, în timp ce acorda un interviu. ”Din păcate, o să mă duc acasă și o să-i spun copilului meu că o luăm pe alt drum. Îmi doream foarte mult să rămânem în Liga 1. Nu mă interesează că am dezamăgit clubul, mă interesează doar de copilul meu. Am stat plecat 10 ani de lângă familia mea, se pare că trebuie să plec iar. Nu știu dacă voi rămâne și în Divizia B, pentru că simt că mai pot juca în Liga I”, a spus Constantinescu, la microfonul Digi Sport.

Acuze de blat către Chiajna. Mediașul a ajutat Brașovul sezonul trecut

”Este o retrogradare sută la sută mincinoasă. Sunt echipe care deja sînt în vacanță, nu-și mai dau interesul. Noi, care avem o situație financiară bună, retrogradăm, iar altele care nu au bani să-și plătească jucătorii, rămîn în Liga 1”, a spus Dan Roman, atacantul medieșean care se va transfera la FC Botoșani, calificată în Liga Europa.

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude
Recomandări

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude

Golaverajul era cu un gol în favoarea noastră înainte de meci, dar eu sînt convins că dacă noi băteam astăzi, dincolo se termina 4-2 sau așa mai departe. Repet, nu vreau să acuz pe nimeni. Brașovul a tras de timp, au stat pe jos, ei parcă au avut alt obiectiv, nu salvarea de la retrogradare”, a spus Răzvan Pleșca, portarul Gazului, tot la Digi Sport.

Interesant este că Gaz Metan și FC Brașov s-au salvat anul trecut în ultima etapă cu un egal, scor 1-1, în dauna celor de la ACS Poli Timișoara. În ciuda victoriei cu Chiajna, 1-0, bănățenii au retrogradat din cauza egalului de la Mediaș.

”O rușine de meci la Mediaș. Dacă nici ăla nu a fost un meci aranjat, trebuie să fii tîmpit, să fii nebun. Am înțeles că a fost circ”, spunea atunci fostul internațional Dan Alexa, antrenorul formației ACS Poli.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close