Surpriză, însă! Miercuri, Ibra a aterizat pe aeroportul din Tîrgu Mureș. Superstarul suedez, care s-a pozat cu vameșii, a petrecut două zile într-o cabană pe Valea Gurghiului, alături de Adi Mutu și Edi Stăncioiu.

12524394_752424691561809_6875114327028100072_n

Iar sâmbătă a plecat dis-de-dimineață la vânătoare de urși! Zlatan are un domeniu cinegetic în apropiere de Stockholm

Joi, jucătorul de origine bosniacă a și postat o poză pe un site de socialiare. El a realizat și un clip pentru o firmă de băuturi energizante pe care o reprezintă.

12801471_1155464541139612_6699959661382189610_n

Ibrahimovici, două titluri cu Ajax, două cu Juve, ambele anulate, trei cu Inter, unul cu Barca, unul cu Milan și patru cu PSG, dar nici o Liga Campionilor, se va întoarce la națională duminică și va face parte din lot pentru amicalul cu Cehia, care se va disputa marți, 29 martie, la Solna în Suedia.

DETALII VIDEO, AICI.

”Muream de râs la poveștile lui. la Juve, era bolnav, dar sub tratament”

Golgeterul suedez n-a uitat, în biografia sa, ”I am Zlatan”, de “Briliant” în perioada Juve: ”Ce poveşti avea! Îl ascultam în camera de hotel şi muream de râs”. Un an şi jumătate la Juve, din ianuarie 2005 pînă în iulie 2006.

“Am petrecut mult timp cu Mutu la Juve. Stăteam în aceeaşi cameră în hoteluri şi în cantonamente şi nu m-am plictisit deloc alături de el. Vorbea italiana şi ştia tot ce mişcă acolo, m-a ajutat mult. Tipul era un mare petrecăreţ. Ce poveşti avea! Îl ascultam şi muream de râs la poveştile lui. Era bolnav! La Chelsea a trăit într-un party continuu, dar nu i-a mers prea mult. L-au prins dopat, a fost concediat de club, apoi suspendat şi aruncat într-un proces cu multe milioane de euro. Cât am stat împreună, Mutu era sub tratament. Calm şi «curat» după povestea cu drogurile. Ne-am amuzat de acele momente”.

Inteligența artificială ca bun public global. Ce pot face autoritățile, școala și societatea civilă pentru a ne pregăti pentru ce urmează?
Recomandări
Inteligența artificială ca bun public global. Ce pot face autoritățile, școala și societatea civilă pentru a ne pregăti pentru ce urmează?

”E cel mai mare. Avea coșmaruri că Ronaldo e mai bun ca el”

”Mi-e greu să aleg un jucător despre care să spun că e cel mai bun lângă care am jucat. L-aș menționa pe Ibrahimovici, fostul meu coleg de cameră de la Juventus. Mă trezea în miez de noapte: “Adi, trezește-te, am avut un coșmar! Am visat că Ronaldo e mai bun ca mine!” Nu se liniștea pâna nu îi spuneam să stea linistit, că el e cel mai bun și că trebuie să doarmă din nou. Sunt puțini fotbaliști mai pasionați decât e el”, a spus Mutu. pentru blogul jurnalistului Costin Desliu.