Mergi direct la conținut »
VIDEO / Cristiano Ronaldo, test drive alături de Jenson Button. Reacţia incredibilă a portughezului
Sport Libertatea > Sport

VIDEO / Cristiano Ronaldo, test drive alături de Jenson Button. Reacţia incredibilă a portughezului

Cristiano Ronaldo ( 29 de ani) a acceptat provocarea pilotului Jenson Button şi s-a urcat cu el în maşină. Portughezul de la Real Madrid nu s-a simţit foarte bine şi a ieşit cam ”şifonat” după această experienţă. Ronaldo a declarat dragoste eterna celor de la Manchester United.

Acum cinci ani portughezul pleca de la Manchester United la Real Madrid pe o sumă uriaşă, 94 de milioane de euro . Cristiano Ronaldo a plecat de pe Old Trafford după 6 ani în care Alex Ferguson i-a şlefuit talentul, dar i-a marcat şi viaţa. Este singurul manager din cariera lui Ronaldo pe care-l „poate numi prieten”, după cum a spus chiar el.

În ultimii cinci ani, Ronaldo a declarat de fiecare dată că-şi doreşte să revină într-o zi la Manchester United. Deşi Alex Ferguson s-a retras între timp.

„Iubesc Manchesterul. Toată lumea ştie asta, am spus-o de multe ori. Manchester este în inima mea. Am lăsat mulţi prieteni aici, suporterii sunt uimitori şi mi-aş dori să revin într-o zi. Sunt fericit la Real Madrid şi mai am contract încă 4 ani, dar nu se ştie niciodată, pentru că m-au tratat incredibil acolo (n.r. la Manchester United)”.


Ronaldo a participat la Madrid la o demonstraţie alături de pilotul de Formuila 1, Jenson Button. Cei doi au testat un McLaren, echipă pe care Button o reprezintă în Formula 1.

Close
Închide
  Close