Mergi direct la conținut »
Viitorul a remizat cu FC Minsk, în debutul UEFA Youth League
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Viitorul a remizat cu FC Minsk, în debutul UEFA Youth League

Viitorul a remizat cu FC Minsk, în debutul UEFA Youth League

Viitorul a remizat, marți seară, în primul meci disputat în UEFA Youth League. Juniorii din Academia Hagi au făcut 2-2, în deplasare, cu FC Minsk (Belarus), în prima manșă a turului 1 a competiție rezervată formațiilor cu jucători sub 19 ani.

Echipa lui Vasile Mănăilă a fost condusă cu 2-0 după doar 20 de minute, după golurile lui Bessmertny și Bakhar, însă a revenit în joc grație reușitelor lui Răzvan Marin (25 – penalty) și Robert Ciobanu (67).

Returul se joacă pe 20 octombrie, la Constanța.

FC Viitorul Youth (antrenor Vasile Mănăilă): Tordai – Rogoza (88 Căpușă), Ghiță, Kilyen, Panait – Marin, Nedelcu, Casap – Ciobanu, Coman (67 C. Ene), Cicâldău (75 Grecu).
Rezerve neutilizate: Dur-Bozoancă – Dumitrescu, Șandru, Trancă.

Au arbitrat: Kristo Tohver – Dmitri Vinogradov, Jaan Roos (toți din Estonia).

Pentru prima dată de la lansarea în 2013 a UEFA Youth League campioanele naționale din primele 32 de țări, conform coeficientului, se vor alătura în această competiție.

Campioanale naţionale vor disputa două tururi eliminatorii în dublă manşă, acasă şi în deplasare. Cele opt echipe rămase se vor califica în play-off-ul pentru optimi.

Celelalte 32 de echipe vor fi împărţite în opt grupe de cîte patru, cu aceeaşi componenţă ca grupele Ligii Campionilor şi cu meciuri care se se vor disputa la aceleaşi date şi după acelaşi program.

Câştigătoarele celor opt grupe se vor califica în optimi, iar ocupantele locurilor secunde vor juca în play-off.

În această fază, cele opt campioane naţionale, care vor fi introduse în aceeaşi urnă la tragerea la sorţi, vor juca un meci pe teren propriu cu echipele clasate pe locul secund în grupele de pe tabloul Ligii Campionilor.

Formaţiile câştigătoare ale acestei manşe vor completa faza optimilor de finală.

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close