Mergi direct la conținut »
West Ham - Astra. Englezii au vândut 57.000 de bilete pentru meciul de joi, din play-off-ul Ligii Europa. Alibec, doar repriza secundă
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > West Ham - Astra. Englezii au vândut 57.000 de bilete pentru meciul de joi, din play-off-ul Ligii Europa. Alibec, doar repriza secundă

West Ham – Astra. Englezii au vândut 57.000 de bilete pentru meciul de joi, din play-off-ul Ligii Europa. Alibec, doar repriza secundă

Astra se pregătește de returul cu West Ham, ce va avea loc joi la Londra (1-1 n tur), manșa a doua din play-off-ul Ligii Europa. Englezii s-au mutat recent pe Stadionul Olimpic.

Cei 57.000 de fani ce au cumpărat bilete la meci vor avea parte și de cateva locuri mai puțin confortabile, o parte a stadionului având locul de ”ciment”, arena având zone în care nu sunt puse scaune, informează sport.ro.

56 de fani ce au abonament la meciurile lui West Ham au stat pe beton la ultimul meci, iar conducerea și-a cerut scuze și a promis că până la ora meciului cu Astra se vor monta scaune pe tot stadionul.

Pe de altă parte, atacantul Denis Alibec a comentat situația antrenorului Marius Șumudică. Tehnicianul suspendat pentru pariuri în Liga I, dar liber să stea pe bancă în Europa, anunțase că va demisiona după 1-5 la CFR Cluj, dar a revenit asupra deciziei.

daţi seama ne-am supărat noi, jucătorii. Ar fi o pierdere enormă pentru echipă. Șumudică m-a relansat şi îi mulţumesc pentru asta şi sper rămână alături de noi. Cred putem face faţă şi ne batem din nou la titlu. Anul trecut am început la fel şi ne-am revenit. Steaua? Vedem mai târziu ce se va întâmplă. Deocamdată sunt la Astra şi vreau ne calificăm în Europa League. Nu ştiu dacă pot juca, poate a două repriză. Nu sunt apt sută la sută deocamdată„.

Close
Închide
  Close