Mergi direct la conținut »
15.000 de cetăţeni moldoveni au domiciliul, în acte, la trei adrese din Sectorul 3. Poliția a demarat cercetări de amploare
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

15.000 de cetăţeni moldoveni au domiciliul, în acte, la trei adrese din Sectorul 3. Poliția a demarat cercetări de amploare

La trei adrese din Sectorul 3 se găsesc domiciliile fictive a nu mai puțin de 15.000 de cetățeni din Republica Moldova. Este descoperirea făcută de polițiștii din București, care efectuează în această dimineață percheziții într-un dosar privind infracţiunile de constituire de grup infracţional organizat şi fals în declaraţii.

Poliția Capitalei anunță că persoanele vizate de percheziţii ar fi oferit, contra cost, servicii unor cetăţeni străini pentru a-i ajuta să obţină carte de identitate românească, declarând că vor locui la adresele lor.

Astfel, pentru suma de 150-200 de euro, cele două grupuri infracționale le obțineau cetățenilor străini, preponderent din Republica Moldova, cărți de identitate românești, declarând în fals că aceștia vor locui la adresele lor.

În total, nouă persoane vor fi duse la audieri în acest dosar.

Ancheta se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. În urma percheziţiilor vor fi puse în executare nouă mandate de aducere, audierile urmând să se desfăşoare la sediul Serviciul Ordine Publică, dar şi la Secţiile 11, 12 şi 23 Poliţie.


VIDEO | Angajate ale Ambasadei Irakului din Bucureşti acuză un consul de agresiune sexuală și au făcut reclamații la poliție. «A fost brutal, mi-a tras fermoarul, mi-a scos sânii afară»

VIDEO | Un primar din România a fost filmat în timp ce fura dintr-un hotel. Culmea, se afla la o dezbatere despre anticorupție

Maria Constantin a lăsat miresele cu ochii în soare. Trebuia să defileze la târgul dedicat lor, dar n-a mai ajuns

Legăturile «bolnăvicioase» de la metrou. Metrorex plătește cu sute de mii de euro sindicatul care ameninință cu greva generală!


Close
Închide
  Close