Incidentul a avut loc sâmbătă, în satul Holoșița, din Raionul Soroca. Oamenii au mers la un parastas, iar, la câteva ore, rând pe rând tot mai mulți au început să se simtă rău, a notat publika.md.

Până ieri, fuseseră internați 20 de oameni. Peste noapte, alți 16 participanți au ajuns la spital, iar la această oră numărul a ajuns la 48! Dintre aceștia, opt sunt copii.

„Starea lor e de gravitate medie, situaţia e sub control, ei primesc tratament.Tratament antibacterian şi tratament infuzional”, a declarat Valeriu Bordian, vicedirectorul Spitalului Raional din Soroca.

Produsele servite la parastas au fost comandate de rudele victimei la un restaurant din Drochia.

Inspectorii ANSA, împreună cu Centrul de Sănătate Publică, au prelevat probe de la alimente și le-au transmis pentru analize la laborator.

Cazul este investigat şi de Inspectoratul de Poliţie din Soroca.

Agentul economic care a prestat servicile pentru masa de pomenire şi-a sistat activitatea, până la stabilirea tuturor circumstanţelor.


Nota 3! Profesoara Daniela Pârjol povestește cum doi copii săraci din Vrancea “au primit la finalul anului 3, exact nota care trebuia ca să rămână repetenți, pentru ca școala să fie sigură ca va crește la anul numărul de clase, norma și banii”!

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare