Mergi direct la conținut »
A ajuns de urgenţă la spital după ce şi-a confecţionat singur o sondă urinară! FOTO ŞOCANT
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > A ajuns de urgenţă la spital după ce şi-a confecţionat singur o sondă urinară! FOTO ŞOCANT

A ajuns de urgenţă la spital după ce şi-a confecţionat singur o sondă urinară! FOTO ŞOCANT

Un bărbat de 43 de ani din Copălău, judeţul Botoşani, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) de la Spitalul Judeţean cu sângerări masive în zona intimă după ce a încercat să îşi rezolve singur o problemă delicată.

De Bogdan Coroamă,

Pentru că nu urina de câteva zile, acesta şi-a confecţionat o sondă dintr-un furtun cu care trăgea vinul în sticle. Şi a şi reuşit să o introducă, doar că şi-a provocat leziuni atât de mari, că acum probabil va avea nevoie de operaţie.

Cazul a intrat în atenţia medicilor specialişti ieri, când, speriat de ceea ce făcuse, dar mai ales de sângerarea abundentă şi durerile cumplite, bărbatul a sunat la 112. Simţindu-se extrem de rău, acesta a ieşit în întâmpinarea ambulanţei, echipajul preluându-l de pe drum şi ducându-l la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU). Acesta le-a spus medicilor că nu putea să urineze de câteva zile şi s-a decis să îşi rezolve singur problema. Ştia că persoanelor care au astfel de probleme li se montează un tub subţire, care se introduce prin uretră până la vezică. Cum nu dispunea de o sondă urinară, special concepută pentru astfel de intervenţii extrem de delicate şi nici nu dorea să meargă la medic, a decis să improvizeze una. A tăiat o bucată dintr-un furtun folosit la tragerea vinului în sticle.

problema urinara

Cu durere, acesta a reuşit să introducă tubul câţiva centimetri, însă nu numai că nu a obţinut rezultatul dorit, ci şi-a făcut foarte mult rău, durerile fiind cumplite, iar sângerarea abundentă. Ajuns la spital, acesta a aflat că manevrele sale i-au provocat leziuni interne destul de grave.

„Din păcate starea lui e mult mai gravă decât părea la prima vedere. Tubul respectiv nu se poate trage pur şi simplu, pentru că în partea de la bază este blocat. S-au provocat leziuni grave pe uretră şi probabil trebuie operat”, a spus un medic din cadrul UPU.

Bărbatul a fost internat la Secţia de urologie a Spitalului Judeţean, medicii urmând să decidă, după o serie de investigaţii suplimentare, dacă vor face o incizie la nivelul penisului pentru a-i putea scoate furtunul.

Close
Închide
  Close