11 Ian. 2018 08:42

Accident grav în Bălţaţi, județul Iași. O familie întreagă a fost băgată în spital de un vitezoman

Distribuie

Accident în Bălţaţi, județul Iași, cu un mort și 5 răniți. Două autoturisme s-au ciocnit frontal în seara zilei de miercuri, 10 ianruaie, pe Drumul European 85 (E85), în dreptul localității Bălțați, județul Iași.

În urma impactului puternic dintre un Volkswagen Passat și un Ford Mondeo, unul dintre șoferi a murit pe loc și alte cinci persoane au fost rănite, informează ziaruldeiasi.ro.

Printre ei, un copil de 4 ani, aflat în stop cardio-respirator, dar care a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind transportată la către Spitalul Sfânta Maria, împreună cu sora sa, de 6 ani, rănită și ea în accident.

Părinții fetițelor și încă un adult au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Sfântul Spiridon.

Dintre supraviețuitori, două persoane au fost aruncate pe câmp, iar alte două au fost prinse între fiarele contorsionate.

Persoana decedată este şoferul din autoturismul Volkswagen Passat, de 31 de ani, el fiind şi cel care a produs accidentul.

Bărbatul, care nu a adaptat viteza la condițiile de drum, venea de la serviciu și se îndrepta către casă, spre Târgu Frumos. Traficul în zonă a fost blocat timp de două ore.

În urmă cu trei zile a mai avut loc un accident mortal produs, dar între Miercurea Ciuc și Vlăhița.

Două persoane au fost prinse între fiarele contorsionate

Două persoane au fost prinse între fiarele contorsionate

FOTO: ziaruldeiasi.ro


CITEȘTE ȘI…

Tudose, atac pe față la Liviu Dragnea, în contextul relației cu serviciile: „Eu nu am tăiat porci cu nimeni pe acolo, nu am cărat sticle de vin pe acolo'

Tudose anunță restructurarea: Vreau un guvern mai suplu. Dacă nu am dreptate, plec acasă!


 

Loading...
Comentarii