De Mihai Niculescu,

Imaginile cu accente pornografice, în care se aude vocea preşedintelui Klaus Iohannis, au fost postate pe pagina Facebook a directorului adjunct al Poliţiei Locale Slatina, Marius Liviu Belu, pe 15 octombrie, relatează Mediafax.

Reprezentanţii PNL Slatina i-au cerut imediat primarului Emil Moţ să-l demită pe adjunctul şefului Poliţiei Locale.

PNL Slatina condamnă „atacul inadmisibil al directorului adjunct al Poliţiei Locale la adresa Preşedintelui României”.

„Mario De Mezzo si Viorel Dumitrescu, preşedintele Partidului Naţional Liberal, Organizaţia Municipală Slatina, solicită primarului municipiului Slatina, Emil Moţ, inlăturarea, de îndată, din funcţie a directorului adjunct al Poliţiei Locale Slatina, Marius Liviu Belu. În data de 15 octombrie 2019, Marius Liviu Belu, director adjunct al Poliţiei Locale Slatina, a postat pe o reţea de socializare un videoclip cu imagini cu caracter suburban peste care este adăugată vocea preşedintelui României. PNL consideră că astfel de comportamente nu îşi au locul în administraţia publică locală, o administraţie care trebuie să fie în slujba tuturor cetăţenilor, indiferent de convingerile politice ale fiecăruia”, se arată într-un comunicat al PNL Slatina.

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă
Recomandări

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă

Directorul Poliţiei Locale Slatina, Adrian Pop, a declarat, vineri, că a început o anchetă internă în cazul adjunctului său iar adjunctul său susține că e nevinovat.

Potrivit lui Adrian Pop, Liviu Belu a invocat faptul că i-a fost blocat contul de Facebook şi nu el a postat imaginile.

„Nu sunt în măsură nici să-i dau crezare, dar nici să infirm. Am început o anchetă internă, la nivelul conducerii analizăm. Trebuie să delimităm clar, împreună cu juriştii, dacă şi reţeaua de socializare înseamnă spaţiul public. Lucrurile sunt uşor complicate. Sunt păreri pro şi contra asupra a ceea ce înseamnă spaţiul public. Nu există clar o delimitare în ceea ce priveşte reţelele de socializare, dacă sunt spaţii publice sau private. Statutul poliţistului local interzice exprimarea unor opinii politice în mod public, însă acum, într-un cerc restrâns de prieteni, orice persoană este liberă să spună ceea ce doreşte, sub rezerva respectării legii. Dacă fapta poate fi considerată ca fiind abatere disciplinară, cu siguranţă că va suporta consecinţele unei asemenea fapte, care nu face cinste nici funcţiei, nici instituţiei noastre”, a spus directorul executiv al Poliţiei Locale Slatina.

Marius Liviu Belu nu a putut fi contactat, arată sursa citată.

Citeşte şi:

Un reputat profiler care lucrează pentru Europol și FBI explică riscurile la care sunt supuși copiii și tinerii pe net. Unde se termină libertatea și unde începe protecția?

Învinuită că n-a reflectat căderea Guvernului Dăncilă, șefa TVR acuză un membru din CA de partizanat cu PNL și că a comandat angajări în postul public! Liviu Brătescu: „Nu am cerut niciodată asta”

Ghid de vizitat Andaluzia, din Malaga până în Sevilla și înapoi. Sudul Spaniei este un loc ideal pentru o vacanță de toamnă!

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare