MENIU CAUTĂ
18 Iul. 2018 17:06

Adolescentul din Craiova care și-a ucis iubita într-un accident rutier a fost pus sub control judiciar

Distribuie

Adolescentul din Craiova care și-a ucis iubita într-un accident rutier petrecut, în noaptea de luni spre marți, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile. Decizia aparține Judecătoriei Craiova și a fost luată miercuri, după ce băiatul fusese reținut pentru 24 de ore.

Matei U., adolescentul de 16 ani care s-a urcat băut și fără permis de conducere la volan, provocând moartea iubitei sale și rănirea altor doi minori, a fost reținut pentru 24 de ore, marți seară, de către polițiștii doljeni.

Băiatul, care este fiul unor magistrați din Craiova, este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

În noaptea de luni spre marți, Matei a profitat de absența părinților lui, Cecilia Uncheașu, judecător în cadrul Tribunalului Dolj, și Dumitru Uncheașu, magistrat la Judecătoria Craiova, a luat cheile mașinii personale a tatălui său, un Volkswagen Golf, și a plecat să dea o tură prin oraș.

În vârstă de 16 ani, tânărul nu deține permis de conducere și, cu toate acestea, prietenii lui, Denisa Andreea Olaru (18 ani), Mădălin Gabriel C. (17 ani) și Irinel Marian P. (15 ani) s-au încumetat să se urce în mașină. În timp ce se deplasa pe strada Viitorului, de la ieșire din Craiova, tânărul a pierdut controlul volanului și mașina s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului, fata de 18 ani, care era iubita băiatului aflat la volan, a murit, iar ceilalți doi adolescenți minori au fost răniți.

Băiatul scrisese pe Facebook, imediat după ieșirea din spital, că regretă că s-a urcat băut la volan și fără să aibă permis, dar și că o iubea pe Andreea Denisa Olaru. La scurt timp însă, adolescentul a șters postarea respectivă.

Minorul care a rpvocat accidentul mortal provine dintr-o familie cu puternice convingeri religioase și este unul dintre cei mai buni elevi din clasa sa.

Citește și: EXCLUSIV/ Cine sunt suspecții dublei crime din Capitală. Frații au fost trimiși la muncă de primarul din Gîrceni: „Să câștige cinstit, prin muncă, o bucată de pâine'

Citește mai multe despre control judiciar și Craiova pe Libertatea.

Comentarii