De Daria Maria Diaconu,

„Ne-am internat cu pneumonie. După șapte zile ne-a externat, iar a doua zi ne-am internat iar. În urma analizelor a ieșit că are rotavirus și ne-a transferat la Matei Balș. Dădeau vina pe noi, că i-am dat sarmale etc. I-am rugat personal să-mi transfere copilul.

A fost groaznic în spital. Eram forțate să dormim în paturi fără gratii. Copiii primeau două felii de pâine cu gem la micul dejun. Dacă voiai să mănânci, lăsai copilul în pat și mergeai la cantină. Doamnele asistente ne certau că mâncam în cameră. Dar nu puteai să lași copilul singur și să mergi la cantină, mâncam ce ni se aducea de acasă.

În șapte zile, nimeni nu a șters noptiera, pătuțul. Nu am văzut pe nimeni făcând curat în baie. Sunt sigură că bebelușul s-a îmbolnăvit acolo. Nu i-am dat sarmale. Nu avea cum să se îmbolnăvească acasă. Încercau să îmi spună că i-am dat mâncare de Revelion și că am infectat-o cu dioxid de carbon.

Nu vor să curețe. Doamnele infirmiere au băgat ca scuză că nu au personal. Totuși e un spital. Atitudinea personalului medical… nimeni nu avea timp să vorbească cu tine, nimeni nu spunea nimic, toată lumea era grăbită. eu nu am dat șpagă, dar ce auzeam de la mămici se mai dădea. Nu știu să vă spun de ce dădeau. Auzeam că au dat asistentei. Nu am fost atentă dacă se purtau mai frumos dacă le dădeai bani.

Am terminat tratamentul, copilul e mai binișor, dar încet-încet o să-și revină. Condițiile au fost groaznice. Cearșafurile erau schimbate la cerere. Am venit cu pernă și cearceaf de acasă”, a spus mama bebelușului.

Spitalul Grigore Alexandrescu a transmis un comunicat referitor la acest caz.

Citeşte şi:

DOCUMENTE INTERNE. O mare companie pharma din România, KRKA, mituiește de peste 10 ani medicii și are rubrică de „Amortizare” în excel-ul șpăgii!

Adevărul despre pensionarea la 70 de ani. Patru lucruri care se dezbat în societate și care ascund adevărata problemă

Primarul din Târgu Mureș, reacție dură după ce a fost numit nazist din cauza afirmațiilor privind alocațiile pentru copii: ”Mă doare în fund”

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"

Horoscop 20 ianuarie 2020. Racii trebuie să își schimbe prioritățile
HOROSCOP

Horoscop 20 ianuarie 2020. Racii trebuie să își schimbe prioritățile