Mergi direct la conținut »
Acuzațiile lansate de mama bebelușului infectat în spital cu rotavirus: „Medicii dădeau vina pe noi”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Acuzațiile lansate de mama bebelușului infectat în spital cu rotavirus: „Medicii dădeau vina pe noi”

Acuzațiile lansate de mama bebelușului infectat în spital cu rotavirus: „Medicii dădeau vina pe noi”

Georgiana, mama bebelușului care a fost internat la Spitalul Grigore Alexandrescu cu pneumonie și a ieșit infectat cu rotavirus, a relatat în direct prin telefon, la emisiunea Adriana Nedelea LA FIX, prin ce a trecut cu copilul ei.

De Daria Maria Diaconu,

„Ne-am internat cu pneumonie. După șapte zile ne-a externat, iar a doua zi ne-am internat iar. În urma analizelor a ieșit că are rotavirus și ne-a transferat la Matei Balș. Dădeau vina pe noi, că i-am dat sarmale etc. I-am rugat personal să-mi transfere copilul.

A fost groaznic în spital. Eram forțate să dormim în paturi fără gratii. Copiii primeau două felii de pâine cu gem la micul dejun. Dacă voiai să mănânci, lăsai copilul în pat și mergeai la cantină. Doamnele asistente ne certau că mâncam în cameră. Dar nu puteai să lași copilul singur și să mergi la cantină, mâncam ce ni se aducea de acasă.

În șapte zile, nimeni nu a șters noptiera, pătuțul. Nu am văzut pe nimeni făcând curat în baie. Sunt sigură că bebelușul s-a îmbolnăvit acolo. Nu i-am dat sarmale. Nu avea cum să se îmbolnăvească acasă. Încercau să îmi spună că i-am dat mâncare de Revelion și că am infectat-o cu dioxid de carbon.

Nu vor să curețe. Doamnele infirmiere au băgat ca scuză că nu au personal. Totuși e un spital. Atitudinea personalului medical… nimeni nu avea timp să vorbească cu tine, nimeni nu spunea nimic, toată lumea era grăbită. eu nu am dat șpagă, dar ce auzeam de la mămici se mai dădea. Nu știu să vă spun de ce dădeau. Auzeam că au dat asistentei. Nu am fost atentă dacă se purtau mai frumos dacă le dădeai bani.

Am terminat tratamentul, copilul e mai binișor, dar încet-încet o să-și revină. Condițiile au fost groaznice. Cearșafurile erau schimbate la cerere. Am venit cu pernă și cearceaf de acasă”, a spus mama bebelușului.

Spitalul Grigore Alexandrescu a transmis un comunicat referitor la acest caz.

Close
Închide
  Close