Mergi direct la conținut »
Alertă în Marea Britanie. Un dispozitiv suspect a fost găsit într-un apartament. Zeci de persoane evacuate
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Alertă în Marea Britanie. Un dispozitiv suspect a fost găsit într-un apartament. Zeci de persoane evacuate

Alertă în Marea Britanie. Un dispozitiv suspect a fost găsit într-un apartament. Zeci de persoane evacuate

Autoritățile din Marea Britanie sunt din nou în alertă. Un dispozitiv suspect a fost găsit într-un apartament din Devon (regiunea Cornwall).

Polițiștii  britanici au încercuit sâmbătă locuința unde se află dispozitivul suspect, care ar avea legătură cu tentativa de atentat din metroul lodnonez de joi. 80 de persoane au fost evacuate din bloc, iar la fața locului s-au deplasat și paramedici, transmite BBC.

Un purtător de cuvânt al Poliției metropolitane din Londra a spus că în apartamentul unde se află dispozitivul se află un bărbat, însă nu este clar până acum ce are bărbatul în locuință.

Autoritățile sunt în alertă de două zile, după tentativa de atentat. Un adolescent în vârstă de 19 ani a fost arestat în Londra, fiind acuzat că plănuia un atac terorist. Totdată, autoritățile au executat o explozie controlată asupra unui colet suspect care îi aparținea tânărului

 
 
Close
Închide
  Close